2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اممم ١٥سالم بود ك داداشم دنيا اومد خيلي حس عجيبي بود واسم😍

خب میشه الان بگی از داشتن داداشت راضی هستی ؟منظورم اینه کا اختلاف سنی زیاد دوتا بچه باعث نمیشه از هم دور باشن؟

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....

نگاهه شوهرم بعد ازینکه قبول کردم باهاش ازدواج کنم

وقتی فهمیدم خواهرم بارداره

وقتی برای اولین بار اسممو از دهن بچه خواهرم و بچه داداشم شنیدم

وقتی بابام جلوی همه گفتن من ب داشتنت افتخار میکنم

وقتی مامانم از ته قلبشون بهم گفتن ازت راضیم

وقتی شوهرم فهمید باردارم

وقتی خدا بهم نشون داد هنوز دوستم داره

خیلی هستن خیلیییییی

اولين بار پسرمو ديدم توي بيمارستان العي قربونش بشم 😍 بهش ميگفتم فندوق مامان سلاممم 😍

زمان هايي ك لباس نو تنش ميكنم هم خيلي دوست دارم 😍 همچنين وقتي اتليه ميبريمش😍

راستي يادم رفت بگم زماني ك اولين بار زبون باز كرد و اولين بار گفت مامان 😍

گاهي بخاطر شيرين زبونياش، مثلا ديشب بيرون بوديم شامش رو برداشته بودم براي اينكه بخوره ، مثلا ميگفتم چي بياد، ميگفت ماشين پليس و منم صداي ماشينش رو در مياوردم و ميزاشتم دهنش، دفعات بعدي هم چيزاي ديگه، بعد پرسيدم حالا چي بياديهو گفت خاله مينا 😂 منم صداي خاله ش رو دراوردم گذاشتم دهنش، دفعه هاي بعدي هم مامان بزرگ و بابا بزرگش روگفت، خيلي خنده دار بود بنظرم 🤗 دو و نيم سالشه

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕

من بهترین خاطره وقتی پسرم بدنیا اومد از اتاق عمل اومدم بیرون کلی درد داشتم تازه بهوش اومده بودم مامانم گفت میخای بچت ببینی سرم برگردوندم دیدم وای یه پسر تپل وسفید مثل ماه باورم نمیشد خدانصیب همه کنه این روز من بعداز ۸ سال این لحظه روتجربه کردم