2777
2789
عنوان

فال

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 129 پست
برا منم میگیری عزیزم .‌برات دعای توسل میخونم😘😘😘 به نیت ازدواجم

از نظر شرایط فیزیکی و جسمی کمی به بیماری و شرایط نامساعد مبتلا خواهید شد که خیلی زود رفع خواهد شد و جای آن را سلامتی و تندرستی کامل خواهد گرفت.

*   شخصی برای شما قدم خیری برخواهد داشت که در زندگی فردی و اجتماعی شما بسیار موثر است و شما به آرامش لازم خواهید رسید و باید قدردان لطف و محبت او باشید.

*   با یک فرد جدید دوست و آشنا می شوید و روابط دوستانه خود را گسترده خواهید ساخت (آن را به فال نیک بگیرید).

*   در یک بانک یا موسسه معتبر سرمایه گذاری بلندمدت مالی خواهید نمود.

*   یک یا دو در بسته (یک یا دو مشکل) برای شما به خوبی با کمک یک شخص و تلاش خودتان برطرف خواهد شد نگرانی نداشته باشید.

یه صلواتم بفرستین برای حاجتم 

امید واقعی یعنی: امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد!!  الهی و ربی من لی غیرک،تو قادر مطلقی و به غیب آگاه ،مصلحتم رو توی خواسته ی دلم قرار بده یا الرحم الراحمین
برا من بگیر بی زحمت  افسانه امتحان استخدامی دادم اینده کاریم مرسی عزیزم

*   تنوعی در زندگی شما ایجاد خواهد شد به گونه ای که سمت و سوی زندگی شما رو به بهبودی خواهد رفت و زندگی را با طعمی بسیار شیرین تر از قبل خواهید چشید.

*   اقدام به خریدن خانه، ملک، ماشین یا یک وسیله ضروری گران قیمت برای زندگی خود خواهید کرد.

یه صلوات بفرستین برای حاجتم 

امید واقعی یعنی: امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد!!  الهی و ربی من لی غیرک،تو قادر مطلقی و به غیب آگاه ،مصلحتم رو توی خواسته ی دلم قرار بده یا الرحم الراحمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا من لطفا

اقبال شما هرچه در زندگی جلوتر می روید بلندتر و به روشنی بیشتری دست یافته و خوشبخت تر خواهید بود.

*   دیدار با شخصی از نظر احساسی و عشقی شما را بسیار تحت تاثیر قرار خواهد داد.

*   یک سند یا قرارداد شغلی را امضاء خواهید کرد که به نفع شما خواهد بود.

براي منم بگير عزيزم نيت كردم مرسي❣️

در مسائل عشقی با دقت و مراقبت بیشتری عمل نمایید تا نتیجه مطلوب و دلخواه را بدست آورید.

*   شرایط زندگی شما به یکباره و ناگهانی به شرایطی بسیار عالی تبدیل خواهد شد و به یک مقام بالا و موقعیتی برجسته نائل خواهید شد.

*   زندگی و آینده فرزند (فرزندان) شما بسیار درخشان خواهد بود و به خوشبختی و سعادت مورد نظر دست خواهید یافت

اقبال شما هرچه در زندگی جلوتر می روید بلندتر و به روشنی بیشتری دست یافته و خوشبخت تر خواهید ب ...

ممنونم

اللهم صلے علے محمد و آل محمد و عج الفرجهم

حاجتروا انشا الله

فال چی هست؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
عزیزم تو رو خدا بگیرواسم...میخوام بدونم نامزدم کی کار پیدا میکنه

مطمئنی؟؟! 

گرفتمااااااا

ممنونم اللهم صلے علے محمد و آل محمد و عج الفرجهم حاجتروا انشا الله فال چی هست؟

ممنون و همچنین ❤😍

فال سرنوشت 

اگه کسی جامونده بگه دوستان....میخوام افلاین شم

زندگی و آینده فرزند (فرزندان) شما بسیار درخشان خواهد بود و به خوشبختی و سعادت مورد نظر دست خوا ...

اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل الفرجهم....خیلی خیلی ربط داشت به دعام ان شالله ک همینطور باشه عزیزم

خدا 

سلام عزیزم لطفا واسه منم میگیری

نیت کردم

ابن بابویه از ابوحمزه روایت کرده است که از امام جعفر صادق (ع) پرسیدم چگونه صلوات فرستم بر (محمد و آل محمد)؟ فرمود می‌گویید:  «صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ عَلَیهِم وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ» عرض کردم چه خواهد بود ثواب آن؟ فرمودند : به خدا قسم از گناهان بیرون می‌آیی، مانند روزی که از مادر متولد شده ای.