2777
2789
عنوان

همه ی مردا به همه چیز کار دارن؟؟؟

424 بازدید | 28 پست

شوهر من یه جورایی آمار همه وسیله هایی که استفاده میکنم داره ودقت میکنه بهشون که چقدر استفاده میکنم.مثلا مام تونر ادکلن و...،اگرم چیزی رو زیاد استفاده کنم واکنش نشون میده و میگه خیلی زیاداستفاده میکنی رعایت کن.از حق نگذریم منم یکم زیاده روی میکردم مثلا توی مام.ولی واقعا دیگه سعی میکنم رعایت کنم. الان وقتی میگه اعصابم خورد میشه و میگم مرد که به این چیزا نباید کار داشته باشه و سر همین چیزا بحثمون میشه .خدایی درست نمیگم؟؟میخوام ببینم همه مردا اینجورین و من اشتباه میکنم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخخ شوهر من دیگ امار وسایل اشپزخونه رو داره اسراف نکنم برنج زیادنریزم بمونه بریزم دور   میگه باید خودت بخوری چرااضافه ریختی   میوها زود تموم نش😂ه هروقت بیکارمیاداشپزخونه بالاسرم  ببینه چحوری غذادرس میکنم بزورمیندازمش بیرون

برخیز ک فجرانقلاب است امروز  بیگانع صفت خانه خراب است امروز       هرتوطئه ک دشمن بکشد ازلطف خدانقش براب است امروز      (۲۲بهمن سالروزپیروزی انقلاب اسلامی مبارک)

به شخصه توی استفاده های خودمم دخالت نمیکنم یهویی میشن و یطوری پیش میاد بالاخره

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.
مهمون 😁

اره باور کن جلو خواهرش میگفت زنم خیلی بسازه از اول خانداریمون هنوز ی بارم نگفته بیاوسایلوعوض کنیم داغون شده😁😁😁😁😁

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
خخ خدایی؟چه باحال گفتی😂

هابه خدا از ی مدل عطر۴تاپایه اینمه بهش گفتم تموم کردم یکی بخر نگفت پس اونا چین🙈🙈😁😁😁😁😁😁

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین