2777
2789
عنوان

همه ی مردا به همه چیز کار دارن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکسی یه اخلاقی داره همه مثل هم نیستن ، همسر من کاری به اینجور چیزها نداره ، اما چیز خوشمزه ای که دو ...

حالا برای من همه خوردنی های خوشمزه رو به زور بیشترش رو به من میده ولی سر وسایل تذکر میده گاهی اوقات حق داره گاهی نه

یاحق

ازمادرشوهرم ب ارث برده  ولی الان دیگ بی خیال چون اهمیت ندادم 

برخیز ک فجرانقلاب است امروز  بیگانع صفت خانه خراب است امروز       هرتوطئه ک دشمن بکشد ازلطف خدانقش براب است امروز      (۲۲بهمن سالروزپیروزی انقلاب اسلامی مبارک)
خخخخخ شوهر من دیگ امار وسایل اشپزخونه رو داره اسراف نکنم برنج زیادنریزم بمونه بریزم دور    ...

بازم اونا آدم میگه وسایل خونست من برام قابل درک نیست وسایل زنونه مثل تونر و غیره وقتی باهاش میخرم اول توضیح میدم براش که چیه اولا که میگه اینا چیه الکی میزنی به صورتت .امروزم پد خریدم برای تونر گفت تازه خریدی رعایت کن تموم نشه زود بحثمون شد فوری هم خواهر و مادرشو میکشه وسط که چقدر قانعن کلا وقتی عصبی میشه متوجه نیست چی میگه

هابه خدا از ی مدل عطر۴تاپایه اینمه بهش گفتم تموم کردم یکی بخر نگفت پس اونا چین🙈🙈😁😁😁😁😁😁

ضرب المثل نه به اون شوری شور نه به این بی نمکی اینجا صادقه الان🤣

بازم اونا آدم میگه وسایل خونست من برام قابل درک نیست وسایل زنونه مثل تونر و غیره وقتی باهاش میخرم او ...

اگ اهمیت ندی بی خیال میشع بگو باشه کم استفاده میکنم  یه جوری خیالشو راحت کن ک مثلا ب فکر هزینشم هستی واسراف نمیکنی پول ت جیبی بگیر یواشکی بخر اگرم دید بگو مال قبلا بعد یه مدت بیخیال میشه

برخیز ک فجرانقلاب است امروز  بیگانع صفت خانه خراب است امروز       هرتوطئه ک دشمن بکشد ازلطف خدانقش براب است امروز      (۲۲بهمن سالروزپیروزی انقلاب اسلامی مبارک)
اگ اهمیت ندی بی خیال میشع بگو باشه کم استفاده میکنم  یه جوری خیالشو راحت کن ک مثلا ب فکر هزینشم ...

آخه جالب اینجاست خط قرمزش دروغ و پنهانکاریه منم دوست دارم صادق باشم .همش هم میگه مثلا مام ضرر داره منم کم کردم استفادمو.ولی الان انقد حساس شدم تا میگه منم عصبی میشم میگم چرا میگی اصلا وقتی میبینی دعوا میشه

حق دارى 

ولی به نظر اون من مقصرم😑بازار کارش الان نسبت به قبل یکم خوب نیست ولی جوری نیست که شلوغ میکنه به من میگه تو رعایت نمیکنی همه چیز بگیر ولی درست استفاده کن درصورتی که من واقعا درست استفاده میکنم ولی چون مرده کامل متوجه نمیشه اینا چیه اصلا ولی دخالت میکنه و جنجال میشه

آخه جالب اینجاست خط قرمزش دروغ و پنهانکاریه منم دوست دارم صادق باشم .همش هم میگه مثلا مام ضرر داره م ...

حرفشون درسته مام ضررداره منم شنیدم سرطانزاس ولی تامیتونی صبورباش عصبیم نشو لبخند بزن بگو باشع واگ میتونی به اندازه بخربزافک نکنه مثلاولخرجی هیچی مثل ارامش مهم نیست  حالا ازونطرف یه حرفایی بزن بزاذوق کنه بهت پول بده زبون بریز مثلابگوت زرنگی  بهم پول میدی ت مرد منی قوی باهوشی  کارمیکنی هرچیم خرجم کنی بازم پول داری ت بمن پول ندی پس کی بده غرورشو بالاببربراش حدیث ازپیامبربیارک مردبخشنده روزیش بیشتر مرد باید دستش باز باشه شوهر من برالباس خسیس بود من ناراحت نمیشدمو سعی میکردم درحدنیاز م بخرم این احساسو ک پولاشو الکی خرج میکنم ازبین بردم ولی جاییم چیزی خوشم اومد حتی اگ اون چیزوداشته باشم میگفتم برام بخره باهمون حرفا تحریکش میکردم مثلا میگفتم اگ بخری واقعا خوشحالم کردی  و میخرید الان دیگ ب کل عوض شده هرچی بگم میخره البته ولخرجیم نمیکنم 

حرفشون درسته مام ضررداره منم شنیدم سرطانزاس ولی تامیتونی صبورباش عصبیم نشو لبخند بزن بگو باشع واگ می ...

مرسی عزیزم از راهنماییت.تا حدودی کارایی که گفتی انجام دادم ولی راستش الان دیگه نمیتونم آرامشم رو حفظ کنم.همسرم یکم‌عصبیه و توی عصبانیت بددهن میشد و حرفای بدی میزد بهم منی که از بددهنی متنفر بودم مدام باید تحمل میکردم که اینا خیلی به من ضربه زد الانم منم کم طاقت شدم تا چیزی بهم میگه بهم میریزم و اونم میگه نمیشه باهات حرف زد اصلا.منم میگم بابا صددفعه یه چیزی رو گفتی دیدی دعوا شده چرا باز تکرارش میکنی