2777
2789
عنوان

اینو حتما بخرین جایی دیدین+عکس

1033 بازدید | 61 پست

سلام

میخواستم فقط بگم امروز که رفته بودیم بیرون اتفاقی چشممون به این افتادو خریدیمش.وقتی اومدم خونه امتحانش کردم رو شیشه ها دیدم فوق العادس. واقعا شیشه ها از تمیزی برق افتاد انقد کار کردن باهاش سادس که نگو. تو نیم ساعت میتونی همه پنجره ها و اینه ها تا شیشه اجاق گاز و فر و اینا رو همشو برق بندازی. گفتم حالا اگه دیدین حتما بخرین واقعا عالیه. اون قسمت سفید پشتش قسمت اسفنجشه،اسپریش پایینه،اون سیاهو ز ده هم نمیدونم اسمش چیه. اول اسپری میپاشی، با اسفنج پخشش میکنی که کف کنه با اون سیاهه پاکش میکنی. به همین راحتی😁😁😁شبتون بخیر. راستی من توش فقط ریکا و آب ریختم و حتی یه لکه هم نزد. قیمتشم 20 تومنه

امضا وجود ندارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ما برای شیشه های حموم از این استفاده میکنیم😌

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

چه خوب در انبار خونه من تماما شیشه است پوستمو کنده از بس پاک میکنم همش لکه ممنون از لطفت عزیزم

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...

اسمش چیه؟

منم به زودی مـــآدَر میـــشـــم به لطف خدای مهربونم✨💛🌙یه روزی میرسه که وقتی خورشید میاد و بهم سلام میکنه من وتو و بابایی رو با هم میبینه آلوچه کوچولوی من!👸🏻👼🏻🤴🏻الوچه کوچولوی من کاش زودتر بیایی تا مامان عذاب نکشه بخاطر دوریت،بیا تا ببوسمت،بوتو نفس بکشم،بغلت کنم،موهاتو‌ شونه کنم،نوازشت کنم قول میدم مامان خوبی باشم تو فقط بیا جان دلم….