2777
2789
من بابام مریضه خواهرزاده ام عروس خالمه خیلی اذیتش کردن نمیگم همه تقصیر گردنه خالمه ایناس خواهر زاده ...

چی میگن اخه در مورد بابات اصلا چه دلیلی داره حرف بزنن

لطفا واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرستید🙏🙏🙏
خاله ام و خونواده اش بایام سرطان داره میگن مگه میشه آدم مریض باشه و نمیره😔

اووو دلتو قوی کن عزیزم جدا، خیلی نازک شده، حرف مردم باد هواست باید همونجا جوابشونو بدی و بگی بله خیلیها کامل درمان میشن ، فقط شعور خودشونو نشون دادن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووو دلتو قوی کن عزیزم جدا، خیلی نازک شده، حرف مردم باد هواست باید همونجا جوابشونو بدی و بگی بله خیل ...

بخدا که اینا فقط دل شکستن بلدن.حرفاشون برام خیلی سنگین میاد دلم به مامانم میسوزه که از خواهرش این حرفارو میشنوه

سلام.دوستان ممنون میشم برای خوب شدن حال بابام صلوات بفرستید

ببخشین عزیزم شما تو تایپیکم پست گذاشته بودین 

تایپیک دوستای ساکن یزد بیان لطفا 

من دیدمـ کسی نیومد تاپیکمو پاک کردم بعدش متوجه شدم شما پست گذاشته بودین نخونده بودم حذف شد میشه بگین چی گفته بودین 

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

ببخشین عزیزم شما تو تاپیکم پست گذاشته بودین  تاپیک دوستای ساکن یزد بیان لطفا  من دیدمـ ک ...

سلام عزیزم.پرسیدم مشکلشون چیه بنده خدا

سلام عزیزم.پرسیدم مشکلشون چیه بنده خدا

دقیق متوجه نشدم آخه گفتم که مشکل دوستمه 

ازشون پرسیدمـ جواب واضح نبود برام منم دگه نپرسیدم معلوم بود حالش خرابه 

فقط متوجه شدم که برادرشوهرش  آپاندیسش پاره شده رودشو درآوردن حالا پیوند میخاد یه همچین چیزی 

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

دقیق متوجه نشدم آخه گفتم که مشکل دوستمه   ازشون پرسیدمـ جواب واضح نبود برام منم دگه نپرسی ...

خدا به حق خودش شفاشونو بده