2777
2789
عنوان

عید عید عید:)

118 بازدید | 18 پست

باییید بگید تا قبل عید چه تصمیمی دارید ومیخواهید چیکار کنید

مثلا بعضیا هستن میخوان تا عید رفتارشون وعادت هاشون رو اصلاح کنن

یا برای عید کارهنری بکنن

ویا.....

شما یگین؟

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐هیچ کار نمیکنم سرمو میکنم زیر پتو میخابم عید چیه بابا

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
😐هیچ کار نمیکنم سرمو میکنم زیر پتو میخابم عید چیه بابا

عید نمیدونی چیه  

عید ینی دوباره زندگی کردن نو شدن تازه شدن  

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

من روتختی خریدم امروز

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
عید نمیدونی چیه     عید ینی دوباره زندگی کردن نو شدن تازه شدن    

میدونم بدم میاد از عید اونم مثل روزای دیگه است فقط با مسخره بازیه اضافی

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
من روتختی خریدم امروز

مبارکت باشه عزیززززم

میدونم بدم میاد از عید اونم مثل روزای دیگه است فقط با مسخره بازیه اضافی

شاید این چن ساله اخیر شدهبا تشریفات شده مسخره بازی میدونم

ولی بازم میشه ازش لذت برد  

تا عید قراره لاغر شم کمرررر بارییییککککک😎

گواهی ناممو بگیرم 🥴

خونه رو برق بندازم 

اخلاق گند و زننده مو تغییر بدم با شوهری مهربون باشم😔ب شوهری برسم وزنش بیاد بالا

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
تا عید قراره لاغر شم کمرررر بارییییککککک😎 گواهی ناممو بگیرم 🥴 خونه رو برق بندازم  اخلاق گن ...

آهاااااااااا این شد

تو میتونی  

شاید این چن ساله اخیر شدهبا تشریفات شده مسخره بازی میدونم ولی بازم میشه ازش لذت برد    

بچه بودم خیلی شوق و ذوق داشتم الان نه

ادم هرروز دلش خوش باشه همون روز واسش عیده