7571راضیه مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 542 عنوان دوستانی که خال برداشتن با روش لیزر 162 بازدید | 19 پست دوستان من دیروز چندتا خال برداشتم ولی صورتم خیلی گودیهخیلی نگرانم گودیش کی میره؟تا عید میره؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین 1398/11/11 | 19:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هانیh عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 5991 درد داشت؟؟ بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده و زندگیمون رو بت بهشت تبدیل کرده 🤩🤩🤩
bahar_roz عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 6961 دونه ای چند؟ کک و مک هم برمیدارن با لیزر؟؟؟ «نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚 میشه نگام کنی؟😢 راحت شه زندگیم😍 چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔
7571راضیه مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 542 درد داشت؟؟ نه بی حسی میزنن اونجایی که یادم رفته بی حسی بزنم درد کرد, یکم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
7571راضیه مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 542 دونه ای چند؟ کک و مک هم برمیدارن با لیزر؟؟؟ دکتر گفت دونه ای 40-50 ولی من چون خیلی ریزهارو هم برداشتم تخفیف داد دونه ای 20 تومن اینا افتادکک و مک و نمیدونم چطوری برمیداره اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
yana_yeganeh عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 248 من برداشتم درد یکم داره اگه دستکاری نکنی جاش نمیمونه کرم ترمیم کننده بزن اصلا هم دست نزن تا خودش خوب شه
7571راضیه مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 542 من برداشتم درد یکم داره اگه دستکاری نکنی جاش نمیمونه کرم ترمیم کننده بزن اصلا هم دست نزن تا خودش خوب ... چقد طول کشید؟ تا عید میخوام بره اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
7571راضیه مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 542 من برداشتم درد یکم داره اگه دستکاری نکنی جاش نمیمونه کرم ترمیم کننده بزن اصلا هم دست نزن تا خودش خوب ... از خال هاتون برگشتن؟ یا همشون رفت؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
7571راضیه مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 542 یعنی کس دیگه ای خال برنداشته دیگه 😕😕 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
رسول۲۱۶ عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 3592 نه من میخوام بردارم اومدم ببینم انجام بدم یا نه ؟🤔 خانوم هستم از اسم رسول خوشم میاد 😊
yana_yeganeh عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 248 چقد طول کشید؟ تا عید میخوام بره دو هفته طول کشید من دست نزدم حتی صورتم شستنی نمیزاشتم دستم بخوره بهشون هیچکدوم از خال ها برنگشت الانم اصلا جاشون معلوم نیس
yana_yeganeh عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 248 نه من میخوام بردارم اومدم ببینم انجام بدم یا نه ؟🤔 خوبه اگه دکترت خوب باشه و مراقبت کنی
هانیh عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 5991 نه بی حسی میزنن اونجایی که یادم رفته بی حسی بزنم درد کرد, یکم من یه خال دارم میترسم برش دارم حالم ازش بد میشه کنار دماغمه بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده و زندگیمون رو بت بهشت تبدیل کرده 🤩🤩🤩
7571راضیه مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 542 دو هفته طول کشید من دست نزدم حتی صورتم شستنی نمیزاشتم دستم بخوره بهشون هیچکدوم از خال ها برنگشت الان ... چقد خووووب دستت درد نکنهان شاءالله مال منم مثل شما بشه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
7571راضیه مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 542 من یه خال دارم میترسم برش دارم حالم ازش بد میشه کنار دماغمه برو دکتر نشون بده اگه برجسته باشه بخیه میزنن اگه نه با لیزر راحت برمیدارن حالا ببینم مال من جاش میره اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین