سلام خوشگلا خوبین ؟
بزار یه توضیحی راجع به خودم بدم .
من از بچگی عادت به کم خوری داشتم البته شرایطم هم جوری بود که بخاطر شاغل بودن و خساست پدر مادرم اکثر اوقات غذا دیر به دیر و کم تهیه میشد .
و من بخاطر مدرسه و فعالیت های زیادی هم که داشتم از جمله پیاده روی های زیاد ، همیشه گشنه بودم و در طول روز کم غذا میخوردم و معدم هم کوچک شده بود و بدنم به این سیستم زندگی عادت کرده بود و شکمم کاملا تخت بود جوری که حتی اگه یروز پرخوری میکردم توی مهمونی هیچ وقت شکمم ورم نمیکرد و بزرگ نمیشد و همیشه لاغر و عروسکی بودم و موقع خرید مانتو سایز مانکنو بم میدادن . و هم اینکه از برنج و سیب زمینی متنفر بودم . و همیشه دلم میخواست کلی کباب و غذاهای خوشمزه ولی بدون برنج بخورم ولی در عمل موقع خوردن غذا با چهار پنج تا قاشق غذا سیر میشدم و اگه بیشتر میخواستم بخورم حالت تهوع میگرفتم و ۸۰ درصد غذا ی بشقابم دست نخورده باقی میموند و پدرم همیشه سره این موضوع باهام دعوا داشت و میخواست بزور غذا بخورم .
از اونجایی که همه اعضای خانوادم اضافه وزن و کم فعالیت و پرخور بودن و سریع غذا میخوردن ، بم میگفتن تو مشکل داری شاید انگل داری یا بیماری خاصی داری که لاغری .
گاهی اوقات برحسب حسادت این حرفاشون با نیش و کنایه و تمسخر بود . و این تمسخرا ۲۳ سال همرام بود . تا اینکه من بدنسازی رفتم و حرکتایی انجام میدادم که چاق شم و تغذیم رژیم ورزشکاری و زیاد بود ، پر از پروتعین و کالری .
من اعتماد بنفسمو از دست داده بودم و از لاغری خودم متنفر بودم . و داشتن شکم و چاقی برام آرزو شده بود 😣
دوسال پیش وقتی درسم تموم شده بود و خونه نشین بودم ، تصمیم گرفتم با پرخوری چاق شم .که عوارض خیلی بدی برام داشت . مثل ترک های شدید پوستی و شکم گنده دراوردن و سلولیت و غبغب زیر گلو و سرطان و کم کاری تیرویید . توی دوماه ۱۳ کیلو چاق شدم . جوری که همه ی اونایی که از حسادت و با تمسخر بم میگفتن مارمولک و لاغرمردنی ، از حرفاشون پشیمون شدن و میگفتن اون موقع ها خیلی خوب بودی چرا چاق کردی ؟ البته بعضیاشونم که حسرت لاغر شدن داشتن از اینکه منم بد هیکل شدم خوشحال شدن .
خلاصه من پشیمونم و از خدا بخاطر ناکشری هام و این کار اشتباهم معذرت میخوام . و باز هم اعتماد بنفسمو از دست دادم و افسردگی دارم میگیرم .
از اونجایی که شرایط زندگیم جوریه که خیلی کم تحرکم و الان برخلاف گذشتم همیشه یخچال پر از غذاس ، و دوساله که بدنم چاق شده و قبلش ۲۳ سال بدنم لاغر بود ، من تصمیم گرفتم روش گذشته را پیش بگیرم و کم غذا بشم ولی چون درس میخونم و چند ماه خونه نشینم و نمیتونم بیرون برم و وقتمو هدر بدم نمیتونم تحرک شدید مثل گذشتم داشته باشم . ولی راهشو فهمیدم . اونم اینکه روش گذشته را پیش بگیرم .
ولی نمیخوام سینه هام کوچیک شن چون سایز سینه هام از اون مدل کوچیکاس و اگه لاغر شم کوچکتر میشه .
کسی هست الان در حال لاغر شدن باشه یا همچین تصمیمی داشته باشه ؟
شما هم از روش هاتون برای لاغری و تجربه هاتون برای کوچک شدن شکم و بازو بدون افتادی سینه و چروکی پوست بگید .
من در سن ۲۳ سالی با قد ۱۶۸ ، وزن ۴۹ کیلو داشتم . بعد با پرخوری و بیتحرکی در عرض ۲ سه ماه ۱۳ کیلو چاق شدم و به وزن ۶۳ کیلو رسیدم ، اولش از اینکه منم میتونم چاق بشم خوشحال بودم تا اینکه دیدم همه میگن خیلی چاق شدی و قبلن بهتر بودی .