2777
2789
عنوان

چکار کنم شکمم تخت شه ؟

6705 بازدید | 18 پست

سلام خوشگلا خوبین ؟

بزار یه توضیحی راجع به خودم بدم . 

من از بچگی عادت به کم خوری داشتم البته شرایطم هم جوری بود که بخاطر شاغل بودن و خساست پدر مادرم اکثر اوقات غذا دیر به دیر و کم تهیه میشد . 

و من بخاطر مدرسه و فعالیت های زیادی هم که داشتم از جمله پیاده روی های زیاد ، همیشه گشنه بودم و در طول روز کم غذا میخوردم و معدم هم کوچک شده بود و بدنم به این سیستم زندگی عادت کرده بود و شکمم کاملا تخت بود جوری که حتی اگه یروز پرخوری میکردم توی مهمونی هیچ وقت شکمم ورم نمیکرد و بزرگ نمیشد و همیشه لاغر و عروسکی بودم  و موقع خرید مانتو سایز مانکنو بم میدادن . و هم اینکه از برنج و سیب زمینی متنفر بودم . و همیشه دلم میخواست کلی کباب و غذاهای خوشمزه ولی بدون برنج بخورم ولی در عمل موقع خوردن غذا با چهار پنج تا قاشق غذا سیر میشدم و اگه بیشتر میخواستم بخورم حالت تهوع میگرفتم و ۸۰ درصد غذا ی بشقابم دست نخورده باقی میموند و پدرم همیشه سره این موضوع باهام دعوا داشت و میخواست بزور غذا بخورم . 

از اونجایی که همه اعضای خانوادم اضافه وزن و کم فعالیت و پرخور بودن  و سریع غذا میخوردن ، بم میگفتن تو مشکل داری شاید انگل داری یا بیماری خاصی داری که لاغری . 

گاهی اوقات برحسب حسادت این حرفاشون با نیش و کنایه و تمسخر بود . و این تمسخرا ۲۳ سال همرام بود . تا اینکه من بدنسازی رفتم و حرکتایی انجام میدادم که چاق شم و تغذیم رژیم ورزشکاری و زیاد بود ، پر از پروتعین و کالری . 

من اعتماد بنفسمو از دست داده بودم و از لاغری خودم متنفر بودم . و داشتن شکم و چاقی برام آرزو شده بود 😣 

دوسال پیش وقتی درسم تموم شده بود و خونه نشین بودم ، تصمیم گرفتم با پرخوری چاق شم .که عوارض خیلی بدی برام داشت . مثل ترک های شدید پوستی و شکم گنده دراوردن و سلولیت و غبغب زیر گلو و سرطان و کم کاری تیرویید . توی دوماه ۱۳ کیلو چاق شدم . جوری که همه ی اونایی که از حسادت و با تمسخر بم میگفتن مارمولک و لاغرمردنی ، از حرفاشون پشیمون شدن و میگفتن اون موقع ها خیلی خوب بودی چرا چاق کردی ؟ البته بعضیاشونم که حسرت لاغر شدن داشتن از اینکه منم بد هیکل شدم خوشحال شدن . 

خلاصه من پشیمونم و از خدا بخاطر ناکشری هام و این کار اشتباهم معذرت میخوام . و باز هم اعتماد بنفسمو از دست دادم و افسردگی دارم میگیرم . 

از اونجایی که شرایط زندگیم جوریه که خیلی کم تحرکم و الان برخلاف گذشتم همیشه یخچال پر از غذاس ، و دوساله که بدنم چاق شده و قبلش ۲۳ سال بدنم لاغر بود ، من تصمیم گرفتم روش گذشته را پیش بگیرم و کم غذا بشم ولی چون درس میخونم و چند ماه خونه نشینم و نمیتونم بیرون برم و وقتمو هدر بدم نمیتونم تحرک شدید مثل گذشتم داشته باشم . ولی راهشو فهمیدم . اونم اینکه روش گذشته را پیش بگیرم . 

ولی نمیخوام سینه هام کوچیک شن چون سایز سینه هام از اون مدل کوچیکاس و اگه لاغر شم کوچکتر میشه .

کسی هست الان در حال لاغر شدن باشه یا همچین تصمیمی داشته باشه ؟ 

شما هم از روش هاتون برای لاغری و تجربه هاتون برای کوچک شدن شکم و بازو بدون افتادی سینه و چروکی پوست بگید . 

من در سن ۲۳ سالی با قد ۱۶۸ ، وزن ۴۹ کیلو داشتم . بعد با پرخوری و بیتحرکی در عرض ۲ سه ماه ۱۳ کیلو چاق شدم و به وزن ۶۳ کیلو رسیدم ، اولش از اینکه منم میتونم چاق بشم خوشحال بودم تا اینکه دیدم همه میگن خیلی چاق شدی و قبلن بهتر بودی . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لایکم کنین

فرزندم، دلبندم، عزیزتر از جانم از ملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم... از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم... امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آغوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها و سالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد.... روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز... روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم... شاید روزی آغوشم درد بگیرد، این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد...! این روزها فهمیدم باید از تک تک لحظه هایم لذت ببرم....
یعنی چی سرطان؟؟؟؟الان سرطان داری؟

بخاطر اینکه بیشتر از نیاز بدنم غذا میخوردم سلولهای بدنم بیش از حد رشد و تقسیم کردن و در شرف سرطان تیرویید بودم که الان دارم با دارو کنترلش میکنم . 

ورزش های هوازی و پیلاتس کار کن من شکمم تخت این ورزش ها رو هرروز انجام میدم شیرینی اصلا نخور چون شکم ...

هزینه این ورزش توی باشگاه چقدره ؟ بعد تی ار ایکس بهتره یا پیلاتس یا فیتنس ؟ حرکاتای خاصی برای تختی شکم وجود داره ؟ دراز نشست چطوره ؟

زیره سبز و آب کرفس عالیه یعنی تو یکماه من چهارکیلو کم کردم البته همراه ایروبیک هرروز صبح یکساعت

ممنون ، فک کنم لیموترش تم عالی باشه چون کلاژن سازه و از خرابی پوست جلوگیری میکنه . از عوارض لاغری بعد از چاقی شلی و چروک پوسته

هزینه این ورزش توی باشگاه چقدره ؟ بعد تی ار ایکس بهتره یا پیلاتس یا فیتنس ؟ حرکاتای خاصی برای تختی ش ...

پیلاتس بهتره اگه ماهواره دارین جم فیت همش ورزش پخش میکنه چندتا وسیله ساده نیازه تو خونه