2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونم دیگه  ، بدبختیم اینه من یک کلمه دروغم از دهنم در نمیاد ، بعد شانسه من شوهره دورغ گو از ...

خب اشکال کار همینجاست دیگه

تا با ادما مقابله به مثل نکنی نمیفهمن و متوجه کارشون نمیشن

باید بهش دروغ بگی اونم دروغایی که تابلوعه دروغه که متوجه بشه.

عامل اصلی دروغ چه در بزرگسالان چه کودکان ..سختگیری طرف مقابل هست  و سوال و جواب بی مورد و یا حس ...

منم همین فکرو میکردم ک شاید من سختگیرم....اما حتی در مورد صبحونه خوردن تو اداره هم دروغ میگه خوردم...بعد میفهمم نخورده....میگم چرا الکی گفتی میگه خواستم ناراحت نشی...میگم نمیشم مهم نیست ، الکی دروغ نگو فقط....ولی بازم میگه

من انقدر حرفا و قسماشو باور نکردم که چندوقتیه راستشو میگه چون میدونه چقدر بهش بی اعتماد شده بودم

منم امروز همینو بهش گفتم....طلبکار شد چرا؟؟؟؟ یعنی چی ک اعتماد نداری بهم ....منم گفتم بخاطر فلان دروغ دیشبت....یهو ساکت شد بعد رفت بیرون

هر چی حرف میزنه واکنش نشون نده 

تعجب نکن 

نگو بهش که دروغ میگی ولی 

انگار که هیچی نمیگه یا رادیو‌ روشنه حرف میزنه 

خودتو مشغول کن 

نشون بده بی اعتمادی  و گوش نمیدی

من شنیدم‌ یکی از راه های ترکش اینه

هر چی حرف میزنه واکنش نشون نده  تعجب نکن  نگو بهش که دروغ میگی ولی  انگار که هیچی ...

هزار بار دعوا کردم سر این داستان...هی قول میده قسم میخوره...دو ساعت بعد دوباره الکی دروغ میگه 

حالا ازین ب بعد سعی  میکنم فهمیدم عصبی نشم بیخیال نشون بدم

تا این کار بزاره کنار من اینجوری شنیدم ولی با یک روانشناس صحبت کنی بد نیست

آره ، باید برم مشاوره دیگه تحمل دروغاش سخته برام هرچند در مورد چیزای الکیه اما دروغ دروغه...مرسی🌹