2777
2789
عنوان

یکی بیاد بگه اخه چرااا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 25 پست

هیچوقت به زور چیزی رو از خدا نخواه شاید بهت بدتش ولی روزی ازت میگیرتش

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مطمئن باش با این همه دعا جایگاه ت خیلی رفته بالا  اما قرار نیست هرچی می‌خوایم بهش برسیم ..شما صبر کن می‌دونم خیلی سخته دوست خودم با کلی دعا و چله ۳۱سالگی ازدواج کرد ..

HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Google Plus • iGoogle • Hyves
هیچوقت به زور چیزی رو از خدا نخواه شاید بهت بدتش ولی روزی ازت میگیرتش

اره راست میگی دیگه خودمم خسته شدم نمیخام

کاش حداقل بجاش بهم ی چیز دیگه میداد

شغلی ثروتی!!! هوشی استعدادی!!! حداقل سرگرم میشدم

اره راست میگی دیگه خودمم خسته شدم نمیخام کاش حداقل بجاش بهم ی چیز دیگه میداد شغلی ثروتی!!! ه ...

انشاالله عزیزم هر چی به صلاحته اتفاق بیوفته 

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟
عزیزم مطمئن باش با این همه دعا جایگاه ت خیلی رفته بالا  اما قرار نیست هرچی می‌خوایم بهش برسیم . ...

نه بابا جایگام بالا نرفته

انقد ناامید و خستم ک فقط خود خدا میفهمه

23سالمه جنوب کشور

ای وای من . هنوز غنچه ای که عجله نکن. از قدیم گفتن هیچ مهره ای رو زمین نمی مونه نشنیدی؟ هرچی بشینی پای بختت نشستی.،.ازدواج  نکردن بهتر از ازدواج الکی کردنه.‌خواهشا غصه نخوری دیگه من دعات میکنم اگر قابل باشم اخه دعا برای هم موثره

عزیزکم! دلبندکم! مخالفی ریپلای نکن 😊میبینی که اگر ادامه بدی رنده ت میکنم پس برو رد کارت😁اون عده خودشون میدونن با کیا هستم😁
ای وای من . هنوز غنچه ای که عجله نکن. از قدیم گفتن هیچ مهره ای رو زمین نمی مونه نشنیدی؟ هرچی بشینی پ ...

خیلی ممنون عزیزم😢

اخه طرفای ماهمه زود ازدواج میکنم سن بالاشون منم