2777
2789

بااینکارباگزارش های رده بالاسایت بسته میشه خب هرچی باشه رسانه هست میبینیم خیلی هاهم مشکل روحی دارن شایعه میندازن وسط هرچی میشه طوطی وارکپی پیست نکنیداینجابخداتومریخ زندگی نمیکنیم خبرداریم

کاربرقدیمی هستم.یادت تره خدابزرگه 🧚‍♀️باردارنیستم تیکرتولدپسرمه۹۷/۷/۷.اللهم صلی علی محمدو آل محمد🌹

فقط میخوان یه تاپیکی بزنن و برن

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم اسی جان👌💓

تو مرا جان و جهانی❤💍❤M     من همینم که میبینی...مغازه نیستم که به سلیقت دکور بزنم.     به من نگین التماس دعا..تو بارگاه الهی بفهمن با من در ارتباطین براتون گرون تموم میشه😂😓.      فضای مجازی تا جایی خوبه که پای فامیلا توش باز نشه..که اگه باز بشه میشه فضای جاسوسی😐       ساعت۳صبح از پارتی بر میگردین خانوادتون چیزی بهتون نمیگن؟من۱۲به بعد نمیرم دسشویی که نفهمن بیدارم😕

سایت بسته نمیشه هیچ وقت عزیزم نترس😂از همینجا میدونی چقدر پول درمیارن؟چرا ببندن اخه😂

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
اصلا نه سواد دارن ن اطلاعاتی یع چیزی میپرونن

درسته واقعا ازبی سوادیشونم چیزی جزشایعه تشکیل نمیشه

کاربرقدیمی هستم.یادت تره خدابزرگه 🧚‍♀️باردارنیستم تیکرتولدپسرمه۹۷/۷/۷.اللهم صلی علی محمدو آل محمد🌹
سایت بسته نمیشه هیچ وقت عزیزم نترس😂از همینجا میدونی چقدر پول درمیارن؟چرا ببندن اخه😂

چندبارازدسترس خارج کردن بخاطراین گزارشاحتماشمادرجریان نبودی

والا انگار ما از برهوت اومدیم تو فضای مجازی نیستیم

یا نمیدونیم اون ویروسی ک خیلی از کشورا رو رفته،اینجا هم خبر مرگشو میاره

واکسن خاصی هم نداره،یه پیشگیری اولیه هس ک همه بلدن

حالا تاپیک زدن بقیه اونم پشت سر هم و رگباری تو سایتی ک کلی باردار هس  غیر استرس و ترس چی داره؟

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱