شما باید دارو بخوری برای برای کنترل خونریزی پریودت چون هرچقدر هم که کم خونیت رو درمان کنی بازم پریود ذخیره اهن بدنتو تخلیه میکنه و اینکه برای فریتین پایین قرص فرفولیک فایده نداره که باید یا امپول تزریق مثل فر اینجکت و ونوفر یا قرص اهن خالص مثل ایزی ایرون مصرف کنی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واسه من خیلی پایین بود ۶ ماه دارو داده بود دکتر روزی دوتا ولی خداروشکر تو دوماه بالا اومد بعدش دوسال بعد سر جریان ازمایش ازدواج دوباره نوشتن ک کم خونی دارم دارو دادن ولی دارو نخوردم با اسفناج خام و پسته خیس بالا اومد اما نامزدم ک دارو میخورد بالا نیومد
متخصص داخلی بهم این دارو داد امپول ب 12 هم داد ، این امپول تاثیری نداره رو فریتین؟
B12 برای مراحل اولیه کم خونی هستش مه هنوز افت هموگلوبین اتفاق نیافتاده وقتی هموگلوبین میاد پایین یعنی بقیه فاکتورها هم مثا iron و tibc و frritin خیلی افت کردن پس نیاز به داروهای قویتر هستش و البته کنترل پریود با داروهای کم کننده خونریزی مثل مفنامیک اسید و ترانسامیک اسید که به صورت کپسول در روزهای پریود باید مصرف بشه تحت نظر پزشک نه به صورت سرخود و بدون تجویز