2777
2789
عنوان

پریود نشدن بعد ازتموم شدن قرص ال دی

| مشاهده متن کامل بحث + 74460 بازدید | 40 پست
تو قسمت جست‌وجو اسمش رو بنویس اونجا پیدا میکنی. بزن روش درخواست بده.  یا اینکه الان تگش میکنم ...

ممنون بابت صدا زدنت🌷

یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال  ۸۸ هستم. از بس‌ گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم  واژینیسموسی ها بیاین پی وی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم دارویی مصرف نکنین.برین سونوگرافی

یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال  ۸۸ هستم. از بس‌ گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم  واژینیسموسی ها بیاین پی وی
نازگل جون نیست منم خیلی وقته ازش خبر ندارم .امیدوارم حالش خوب باشه و تندرست باشه .

واقعااا؟

ممنون عزیزم

ان شاالله... 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400

سلام عزیزان من کیست ۳۵ میل دارم دکتر بهم ۳ بسته قرص جلوگیری از بارداری داد و گفت پشت سرهم بخور بدون وقفه حتی بعد اتمام قرص هنوز پریود نشدم باردارم نیستم 

شاید ۳ هفته بشه  پریود نشدم  و خیلی استرس دارم نکنه دیگه پریود نشم ۳۸ سالمه

چکارکنم پریود شم ؟علتش چیه ؟

و یه سوال دیگه این قرصای بایوفم خوبه واسه  عفونت اصلا واسه چی خوبه من ۶ دونه خوردم ترشحاتمو خشک کرد کلا و تورابطم اذیت میشدم خشکی واژن اورده بود

سلام من حدودن ۱۳ ام شهریور قرص ضدبارداری خوردم و‌۱۹ ام تایم پریودیم بود ولی تا امروز ک ۳۰ امه نشدم

دوتا بیبی چک تست کردم هر دو منفی بود

خیلی استرس دارم بنظرتون چیکارکنم🥲