انقدر زجر کشیدم ز جهان سیرشدم. صورتم گرچه جوان است ولی پیر شدم.🐀🐀🐀🐀 حامله نیستم 🚭🏳🏳🏳 بدرک که اونی که من میخامو نمیشه. بدرک که مشکلاتم سرب فلک کشیده. بدرک که برادرامو پدرمو ازم دریغ کردی سلامتیشونو گرفتی. بدرک که مشکلاتم تموم شدن نداره.بدرک که هرچی خاستم برعکس شد..... بدرک که خدا تنها پناهم پدرمو ازم گرفت..پدرم زندست امااااااااااااااا............ از خدا یه چی میخام فقط خدایاااااااااااااااااا دیگه نامردی نکن تمام دلخوشیم پسرمه..اونو ازم دریغ نکن.......بدرک که باید مدام سرکوفت بخورم....................از نگاه👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀 طعنه بار مردم بیزارم..... اگه خدایبی خودت خداییییییی کن.تامام..😌😌
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره عزیزم پسر منم کوچیک بود سرما خورد شلغم بگیر بپز بعد بریز تو صافی فشار بده قشنگ ابش رو بده ب بچه اون بهتراز هرچی دارو عفونت رو از بین میبره بنفشه دم کن عالی برا سرفه بهش بده چندتا قاشق چای خوری
اگه تهرانی یه دکتر هست بیاریش میبینی من چی میگم با یه نسخه خوب خوب میشه بچه من بچه جاریم همه تب و سرفه داشتن شش هفت ماه با یه بار خوب شدن دکتر تغذیه هم هست به هرکی معرفی کردم دعاگوم شدن
مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
عزیز دلمممم 😍من دخترم یه بار سرما خورده بود همون داروهاشو دادم تا ۱۰ روز خوب شد، آروم باش عزیزم بچه ست دیگه، همه ی بچه ها سرما میخورن، میخورن زمین و .... تا بزرگ بشن ، انشالله زودی خوب میشه فسقلی
من نمیدونم به کوچولوی شما میشه داد یا نه از دکتر داروخونه سوال کن شربت آویشن عالیه اگه نشد شربت پلارژین کیدز معجزه است اگه نشد شربت بنفشه هم خوبه اینا سه تاشونم گیاهیه فقط اول سوال کن بعد از داروخونه بخر