2777
2789
عنوان

بیاین یه دیقه😥😥

170 بازدید | 28 پست

سلام

یه دونه های ریزی روی دستم زده خیلی بده هم خیلی خیلی میخاره هم میسوزه صورتی ماننده اما خیلی پیدا نیست اگه میشه بگین دلیلش چیه؟ 

امضا وجود ندارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساسیت به مواد شوینده یا نوره با وازلین چرب کن خودش خوب میشه

یه دختر قوی که زندگی بدجور باهام نساخت و سختیای زیادی روی دوشم گذاشت ولی خوب قوی بودم که همه بهم میگن چه خوب موندی ولی فقط خودم میدونم چه بهم گذشت تا گذشت😔
عزیزم به چیزی که حساسیت داشتی دست نزدی؟ مثل ساعت با بند فلزی یا دست بند و از این قبیل حساسیت نداری ...

نه والا الان کمتر از یه ربعه اینجوری شده هیچ کاری نمیکردم 

امضا وجود ندارد
نه والا الان کمتر از یه ربعه اینجوری شده هیچ کاری نمیکردم 

دونه های روی دستت شبیه حساسیت اند.

اگه یکم سفته، زیر پوستیه و می خواره شاید حساسیت باشه. مثلا ممکنه در اثر خوردن مواد آلرژی زا هم به وجود بیاد. دست من هم به استیل حساسه، حالا ساعت یا ژیلت یا هر چیز فلزی و همین طور می شه که با مصرف پماد آنتی هیستامین برطرف می کنمش

می تونی کمپرس یخ یا آب سرد هم کنی یا از ژل بعد از اصلاح که برای تسکین پوسته استفاده کنی.

دونه های روی دستت شبیه حساسیت اند. اگه یکم سفته، زیر پوستیه و می خواره شاید حساسیت باشه. مثلا ممکنه ...

آهان ممنون آره همینطوره که میگی زیر پوستیه.دستت درد نکنه عزیزم،

امضا وجود ندارد