2777
2789
عنوان

میشه با دارا بیاین

136 بازدید | 18 پست

سلام میخواستم نظربدین. عکس بارداری خیلی مهمه؟ من دوست دارم ولی اینجایی که من هستم آتلیه ها لباس بارداری ندارن. باید خودم تهیه کنم که قیمت‌ها بالاست. شما بودین چیکار میکردین؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم هر ماه با لباسا وژستای مختلف تو خونه میگیرم

☆خدا☆ تنها انیسی است که مانوس خود را هرگز رهانمیکند.......ان شاالله یه روزی دامن همه ی زنان سرزمینم سبز از وجود فرزند بشه و طعم مادربودن رو بچشن آمین...برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات لطفا....

کاملا شخصیه.

میتونی تو خونه با لباسایی ک داری باهمسرت کلی عکس خوشگل بندازی و ببری اتلیه واست چاپ کنن

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
واقعا؟ من لباس خوب زیاد دارم. منتها الان دیگه تنم نمیشه مگه سارافون 

با تاپ و تیشرت نیم تنه عکس بگیر اگه کسی رو داری نقاشیش خوب باشه برو گواش بخر روشکمت نقاشی بکشن عکس بگیر

☆خدا☆ تنها انیسی است که مانوس خود را هرگز رهانمیکند.......ان شاالله یه روزی دامن همه ی زنان سرزمینم سبز از وجود فرزند بشه و طعم مادربودن رو بچشن آمین...برای سلامتی دوقلوهام یه صلوات لطفا....