2777
2789
عنوان

هی بگید خواهر شوهر ال بل....

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 41 پست
😞

شما هم یه ایراد کوچولو داره امضاتون 😅 باید اینجوری باشه که من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد 

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی مچاله شده 🤪

اینجا یجوری از عروسا دفاع میکنن انگار عروسا همشون فرشته ان عروس ما باعث شد مادرم فشار خون و مشکل قلبی گرف 

راستی خاهرشوهرای من کلن حسودن۰و پاگشا بهم هیچی نداد یکیش منم بهش بگم گشنه بدبخت؟🤭

یکی ب نعل زدم چنتا ب میخ

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
شما هم یه ایراد کوچولو داره امضاتون 😅 باید اینجوری باشه که من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد 

درستش اینه من به دستای خدا خیره شدم ای خدا معجزه کن

یه مدت اینو گذاشته بودم 

وقتی ک چیزی ک از خدا خواسته بودم(محال بود) واقعا هم معجزه شد خودم امضامو به اینی ک الان هست تغییر دادم

من به دستان خدا خیره شدم😍معجزه شد😍
اره منم ولی نگفتم بهشون تازه طلبکارم هستن تو پای مارو بریدی از خونه داداشمون من ۸تا برادر شوهر و دوت ...

ول کن بابا زر میزنن خواهرشوهر منم همش به ما میگه شما خونه اونیکی داداشم نمیرید درصورتیکه ما میریم ولی اونا نمیان

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂

اونایی که میگن خواهرشوهر کلا جنسش ناجوره یه روز پیش خدا باید جواب پس بدن 

همین خانم خودش نخواست با ما ارتباط برقرار کنه ما هم واسه آسایش داداشمون کلا بیخیالشون شدیم 

اما نمیدونم چرا هر جا میشینه از ما میگه 

خب دوسم نداری نداشته باش 

پس چرا هنوز درگیری 

من بعد ازدواج داداشم کلا 3 بار ندیدمشون

کاری هم باهاشون ندارم

اما وقاحتم حدی داره

والا منو پاگشا نکرد یکیشون.. بچش ب دنیا اومد انتظار داشت بهش کادو انچنانی بدیم... چون شوهرم رو دربای ...

اووووف دمت گرم😂😂😂دقیقا ی همچین حرکتی من زدم جشن عقد پسرخاله شوهرم بودم خودش یا مامانش و خواهراش هیچیییی بما ندادن سر جشن بعد شوهرم تو مرام رفت گفت کادو بده حتما گفتم چشم پولم گرفتم اما ندادم 😐بیا بریم الان میام میخورنمون

تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌        نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐 
درستش اینه من به دستای خدا خیره شدم ای خدا معجزه کن یه مدت اینو گذاشته بودم  وقتی ک چیزی ک از ...

آخه تو آهنگ محمدعلیزاده میگه من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد 

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
آخه تو آهنگ محمدعلیزاده میگه من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد 

اونو شاید هم قافیه خواسته بشه خودش اینجوری گفته

چون من اونجایی ک خونم نوشته بود ای خدا معجزه کن

ک وقتی معجزه شد من تغییرش دادم

من به دستان خدا خیره شدم😍معجزه شد😍
اووووف دمت گرم😂😂😂دقیقا ی همچین حرکتی من زدم جشن عقد پسرخاله شوهرم بودم خودش یا مامانش و خواهراش ه ...

خوب کردی عزیزم‌‌‌‌‌... هر کس باید ب اندازه ی لیاقتش بهش بها داد وگرنه گاگول حساب میشیم