2777
2789

حدود یک سال بود با هم آشنا شده بودیم!! به نظرم پسر منطقی و خوبی میومد!!سطح خونوادگیش مثل خونواده ی خودم بود، در موردش خیلی با خانواده م حرف زده بودم اما هر بار که اسم خواستگاری میومد حرفو می پیچوند!!! چند شب پیش با پدر و مادرم رفته بودیم عیادت خاله ی بیمارم  و من یادم رفت بهش بگم که به یکباره عصبانی شد و هر چی از دهنش دراومد به من گفت که چرا ازش اجازه نگرفتم رفتم خونه ی خاله م و منو متهم به هرزگی کرد و بعد کات کرد!!! خیلی حالم بده واعصابم خرده، احساس می کنم بهم توهین شده و غرورم پایمال شده!!!! شما بگید من چیکار کنم ازش در رویاها یه بت ساخته بودم سه شب پیش افتاد و شکست!! از همه ی مردها متنفر شدم چون هر وقت دلشون خواست میتونن یه زن رو مثل یه دستماال مچاله کنن و بندازن دور!! کاش زمان برمی گشت یه سال قبل 

ببخشید خب با پسرا دوس نشو تا ارزشت  تا حد یه دستمال پایین نیاد 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون وقتی که درمورد ازدواج حرف زدی و پیچوند باید میفهمیدی چه جور آدمیه .حالاهم اتفاقی نیوفتاده که .خودتو جمع و جوور کن گگور باباش ..رفت که رفت ..بهانش بوده ..با یکی دیگه ریخته بوده روهم بزار بره گمشه ..شانس اکردی همچین ادمی رفت از زندگیت

از کسی بت نسازین وگرنه اوج حضورتون همزمان میشه با عمق عبور طرفتون

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.

در ضمن چرا فکر میکنی مثل دستمال مچاله شدی؟

مگه تو از اون رابطه لذت نبردی؟

چرا دخترای ایرانی فکر میکنن ازشون سو استفاده میشه؟اگه خوب و بدی داره یه رابطه برای هر دو طرف هست. 

همین افکاره که باعث میشه به زن به عنوان جنس دوم نگاه بشه. اگه شما مثل دستمال مچاله شدید اون آقا هم باید این حسو داشاه باشه

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!