2777
2789
عنوان

درمان کرونا پیدا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 6986 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم زن داداشم همیشه از داروی امام کاظم استفاده میکنه واقعا خیییلی عالیه

وزن شروع۱۱۱❤ وزن فعلی ۹۹😍قد ۱۵۷ ❤وزن هدف ۶۵❤به یاری خدا من هدفم میرسم ❤تارخ شروع ۹۸/۹/۱۷
کجا رو حجامت کنم؟اصلا بخاطر چی هس میگن خون کثیف میشه اره!؟

پشت کتفت نه خون کثیف را از بدن خارج میکنه من خودم چند سال پیش پشت شانه ها و کمرم خیلی جوش داشت رفتم حجامت بعد یه مدت جوشهام از بین رفت البته من برا درمان حساسیت حجامت رفته بودم 

سلام میشه لطفا بگید طب اسلامی برای جوش های چونه و پشت بازو چه درمانی داره کلافه شدم دیگه هرروز هر رو ...

باید علت برسی بشه

طبع گرم

کبد بیمار

حساسیت و...

حجامت تاثیر داره اما کافی نیست

به طبیب مراجعه کنید

ای گمشده در گناه یاران کی میایی
ترکیب سیاه دانه و عسل تو بارداری خوب نیست

تا اونجا که من میدونم مشکلی نداره

پیامبر ص فرمودند سیاهدانه درمان هر دردی بجز مرگ است

تا اونجا که من میدونم مشکلی نداره پیامبر ص فرمودند سیاهدانه درمان هر دردی بجز مرگ است

خوندم حدیث رو.فکر کنم یه گویا یا همچین چیزی هم توی جمله حدیث هست که یعنی نه همه مریضی ها رو.

ولی سیاه دونه رو میگن تو بارداری استفاده نکنین.حتی دکتر گیاهی هم به من گفت تو بارداری استفاده نکن

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
من یه ماهه عسل و سیاهدونه قاطی کردم تو یخچاله نوک قاشق میخورم میخوام بالا بیارم سخته قورت دادنش😣

توی یخچال نذار عسل سفت میشه

لازم نیست از قبل قاطی کنی روی عسل هفت عدد ساه دانه بنداز بخور

سیاه دونه رو خالی میشه خورد؟

بله مشکلی نیست

طبق گفته پیامبر ص

سیاهدانه درمان هردردی بجز مرگ است

من خالی برای درمان سردرد میخورم خوبه

توی یخچال نذار عسل سفت میشه لازم نیست از قبل قاطی کنی روی عسل هفت عدد ساه دانه بنداز بخور

سیاهدانه سابیده شده خواصش صدبرابره دونه س

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️