2777
2789
عنوان

درمان کرونا پیدا شد

6986 بازدید | 49 پست

سلام

فعال طب اسلامی هستم لطفا اگر از طب اسلامی خوشتون نمیاد بدون توهین تایپیک رو ترک کنید ممنون

بیماری هایی مثل کرونا انفولانزا و ایدز سیستم دفاعی بدن رو ضعیف میکنن برای درمان یا پیشگیری باید سیستم دفاعی تقویت بشه

داروی امام کاظم ع رو اگر هر ده روز یکبار بخورید میشه واکسن و بیمار نمیشید چون سیستم دفاعی رو تقویت میکنه

مصرف هر روز یک قاشق عسل به همراه هفت عدد سیاه دانه هم سیستم دفاعی رو تقویت میکنه

اگر باورتون نمیشه میتونید روی کسانی که انفولانزا دارند امتحان کنید

برای اینکه فکر نکنید میخوام بازار گرمی کنم و کار و کاسبی راه بندازم برای هیچ کس تهیه نمیکنم و پست نمیکنم

خودتون میتونید از مراکز طب اسلامی تهیه کنید

یا سرچ کنید توی نت ترکیباتشو پیدا کنید و خودتون درست کنید

لطفا گزارش نزنید بذارید بقیه استفاده کنن

ای گمشده در گناه یاران کی میایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

سپاس عزیزم

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

من یه ماهه عسل و سیاهدونه قاطی کردم تو یخچاله نوک قاشق میخورم میخوام بالا بیارم سخته قورت دادنش😣

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

سیاه دونه رو خالی میشه خورد؟

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.