2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شدییید ‌.از خونه وسایلام..متنفرم اصلا از همه نوع غذایی هم بدم میاد حالت تهوع لعنتی هم ک قطع نمیشه

دمیترون میخوری؟

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
منم استراحتى ام رعايت نكرردم نميتونستم مطلق و تحمل كنم  علت استراحتتت چيه

یهو عفونت ادرار گرفتم از بس مثانم درد گرفته بود ب دهانه رحمم فشار اورد دو سانت بازش کرد 😐😐الکی الکی

سلام ملیکم
بهتره همه چی رو یکجا توصیح بدیم ن این ک از خواننده بخایم حدس بزنه اگه ویار داری عادیه اگه ن زن ده ...

چرا بخاطر هورمون ها زودرنجی و بی حوصلگی پیش میاد. احساس خستگی هم همین طور. من خودم صبح تا شب میخوابم دست خودم نیست. حوصله هم ندارم

من25هفتم شبا خیلی اذیت میشم موقع این پهلو اون پهلو شدن

منم 21 هفتم کشاله رون پام خیلی درد میگیره موقع این پهلو اون پهلو

خدا جونم سایه همسرم و بالاسر منو پسرم نگه دار, الهی آمین  
اره با دمیترونم حالت تهوع دارم فک کن دیگه

صبوری کن هر کس ی قلقی داره من ادامس نعنایی میجویدم بهتر بودم یا غذارو بیرون از خونه میخوردم 

میگزره این روزا 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
بهتره همه چی رو یکجا توصیح بدیم ن این ک از خواننده بخایم حدس بزنه اگه ویار داری عادیه اگه ن زن ده ...

چرا فرق كه داره اما ماه هاى بالاتر سنگين شدن اذيت ميكنه بله سخت تر از اوايل بارداريه 

اما من خودم ويار نداشتم اصلا اما خواب الود بودم خيلىىىى پا درد هم كم كم داشت شروع ميشد البته من اصلا لوس نبودم خودم تا جايى كه ميشد كارامو ميكردم اما سخت

چرا بخاطر هورمون ها زودرنجی و بی حوصلگی پیش میاد. احساس خستگی هم همین طور. من خودم صبح تا شب میخوابم ...

حق باشماست البته 

بارداری ها باهم متفاوته

من تجربه نداشتم اینجورشو

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

از لحاظ سنگینی اره. ولی من از لحاظ روحی اصلااا خوب نیستم حوصلم ندارم ..

من جسمی خوبم ولی روحی روانی اصلا

همش غمگینم همش گریه م میگیره حرف همه هم زود بهم بر میخوره عصبی میشم

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
شدییید ‌.از خونه وسایلام..متنفرم اصلا از همه نوع غذایی هم بدم میاد حالت تهوع لعنتی هم ک قطع نمیشه

من هرچیزی امتحان کردم فایده نداشت ولی همیشه یه کشک سفت میزاشتم دهنم ومیمکیدمش اینجوری تهوعم بهترمیشد

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!