2777
2789
چند هفته ای عزیزم

٣٤ اما هنوز درد دارم شير روزى حداقل ٢ليوان ميخورم كلسيم ميخورم تمام قرصاى ويتامين و تغذيه درست دارم اما حل نشد پا دردم هنوز باهامه 

ماساژ خيلى تاثير داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خيلى تاثيره مثبتى داره خيلى

والا اون سرمایی ک تو بیمارستان ب من میزدن فیلو از پا در میاورد ولی من باز هفت روز طول کشید تا خوب شدم.این قرصا ک دیگه جا خود داره خدا کنه دیگه نیاد سراغم

سلام ملیکم
والا اون سرمایی ک تو بیمارستان ب من میزدن فیلو از پا در میاورد ولی من باز هفت روز طول کشید تا خوب شد ...

عفونت ادرارى و هر ١٥روز با ازمايش چك كن كه با دارو حلش كنى بيمارستان نرسى عزيزم 

٣٤ اما هنوز درد دارم شير روزى حداقل ٢ليوان ميخورم كلسيم ميخورم تمام قرصاى ويتامين و تغذيه درست دارم ...

منم شیر و همه ی قرصامو می خورم ولی پادردم خوب نمیشه البته کم خونی هم دارم شاید به خاطر اون باشه شما تا الان چقدر اضافه وزن داشتی

منم شیر و همه ی قرصامو می خورم ولی پادردم خوب نمیشه البته کم خونی هم دارم شاید به خاطر اون باشه شما ...

من خيلى راه نميرم كار خونه نميكنم پياده روى ندارم كه وزنم فشر اورده باشه همش در حال استراحتم

ببين من قبل باردارى ٤٨/٤٩/ بودم الان هفته ٣٤ شدم ٦٢ 

منم شیر و همه ی قرصامو می خورم ولی پادردم خوب نمیشه البته کم خونی هم دارم شاید به خاطر اون باشه شما ...

پادردای وحشتناک من باهیچی خوب نشد الا حرارت اتیش اونم اتفاقی 

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
من گريه هم كردم اما با ماساژه درست يكم تسكين پيدا ميكنه ولى از بين نميره نه

منم گریه میکردم هرشب تاصب زارمیزدم از درد 

یه شب رفتیم بیرون سرد بود اتیش درست کردن من نشستم پیش اتیش پام یه وجب کمتر فاصله داشت چندساعت همونجا بودیم برگشتم خونه درکمال تعجب دیگه درد نداشتم 

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
اصلا نداشتم هفته پیشش ازمایش داده بودم اونقد الکی اتفاق افتاد ک خودمم گیج شدم 

علائم نداشتی

نه هیچ یهویی گرفت 

عجبا 

منم داشتم سه هفته دارو خوردم خوب شد فک کنم همون باعث باز شدن شد