کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.دوستان نینی سایتی گرامی!!لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشوداره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
نه بابا اتفاقا باکلاس بازیه خیلیا میگن چیزایی که مهمونا میارن رو اگه جلو خودشون بزاریم بی کلاسه😂😂حالا اونا میگن شما چه با کلاسین تازه عزیزم برا تو مهمه شاید اصن یادشون نباشه
منم اگه خودم شیرینی داشته باشم مال مهمونا رو نمیگیرم! فکر کنم بهتره گرفت ولی
من بهت یه کاغذ سفید میدم با یه قلم، به خودت بستگی داره که خط خطی کنی،دروغ بگی،یا برام یه شاخه گل بکشی، من تورو آزاد میذارم تا خودت ارزشتو تو زندگیم مشخص کنی!