2777
2789

من کلا از زندگی نا امید شدم واقعا نمیدوم منتظر بمونم یا کلا بیخیال شم و راحت تر ب زندگی ادامه بدم 

بنظرتون بعد از این همه سختی ک تو زندگی میکشیم بعد از این همه ناکامی و خستگی ، یه روزی قراره طعم خوشبختی رو بچشیم یا همش خیاله ؟

نمیدونم 

کلافم بدجور

برای داشتنت 👫 دلی ❤ رو به دریا 🌊 زدم  که از آب میترسید ...!                      دوست عزیز ، من با همه محترمانه برخورد میکنم ،،،وقتی بی احترامی میکنی جوابتو نمیدم یعنی اینکه نمیخوام شخصیتمو در حد تو پایین بیارم وگرنه تو این دوره و زمونه کسی بی زبون نیس نتونه جوابتو بده ...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منمممم خیلی نا امیدم خییییلی.خوشبختی من تا مرداد بود الان پنج ماهه احساس خوشبختی نمیکنم ینی از ته دل ...

برا منم دقیقا تا مرداد بود از بعد اون نفس راحت نکشیدم 

برای داشتنت 👫 دلی ❤ رو به دریا 🌊 زدم  که از آب میترسید ...!                      دوست عزیز ، من با همه محترمانه برخورد میکنم ،،،وقتی بی احترامی میکنی جوابتو نمیدم یعنی اینکه نمیخوام شخصیتمو در حد تو پایین بیارم وگرنه تو این دوره و زمونه کسی بی زبون نیس نتونه جوابتو بده ...!
برا منم دقیقا تا مرداد بود از بعد اون نفس راحت نکشیدم 

😭😭😭😭😭پس خوب میفهمی منو ک پنج ماه خیلی زیاده ک آرامش نداشته باشی و هر روزت با استرس و ترس و حس بد بگذره.دوس دارم بمیرررررم راحت بشم

سوال منم هس منم کلا امیدمو از دست دادم فک نکنم دیگه بهتر از اینشو ببینم

منم همین حسو دارم آخه چقدر منتظر بمونیم چه فایده ای داره زمانی ب خواسته هامون برسیم ک دیگ شوقی براشون نداریم 

ایشالا 🙏 چقدر خوبه ک به خواستت رسیدی برات خوشحال شدم

من به خواستم نرسیدم هیچوقتم نمیرسم اون زمانی که خیلی چیزارو میخواستم نتونستم به دست بیارم اما الان هم نمیشه با گذشتم مقایسه کرد 

امیدوارم شما هم به هر چیزی که میخوای برسی

هیچوقت ناامید نباش ادامه بده و زندگیت رو خودت بساز