2777
2789
عنوان

خواهرم و شوهرش بچه هاشونو دارن میکشن

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 48 پست
زنی که ازطرف شوهرش محبت نبینه عصبی میشه دادمیکشه،ببرش روانپزشک ان شالله که خوب میشه

چطوری راضیش کنم

برای ازدواج موفق و عاقبت بخیری  همه جوونا دعا کنیم. این انرژی مثبت  برمیگرده تو زندگیت شک نکن🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر هر کدومم که باشه دوتا ادم هستن دیگه برن بیرون باهم حرف بزنن یا انقدر داد بزن تا خسته بشن ولی ج ...

دعا کن برا بچه هاش  خدا ب روی اینا نگاه کنه 

برای ازدواج موفق و عاقبت بخیری  همه جوونا دعا کنیم. این انرژی مثبت  برمیگرده تو زندگیت شک نکن🌸
شاید مقصر شوهرشه اخه بی علت ک داد و بیداد نمیکنن

مشکلات قدیم و کینه کرده میگم  بخلطر بچه ها  جلوی اینا دادو بیداد نکن

شوهرش مشکل داره نه خواهرت ،یه کمی درکش کنید

میدونم  میگم  جلو بچه ها نکنن یکم کوتاه بیان

میدونم  میگم  جلو بچه ها نکنن یکم کوتاه بیان

نمیتونه فراموش کنه

بهش حق بدین

فقط خدا کمکش کنه ک از افکارش خراب شه

صب تا  شب تو خودش داره با خاطرات بدش میجنگه اون ک میاد فوران میکنه

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
بشین با خواهرت بحرف ببین گناهکار کیه زود قضاوت نکن عزیز ناسلامتی خواهرت هس اگه مرد اذیت نده هیچ زنی ...

اصلا  نمیگم ک  تقصیر   اونه. الان بفکر بچه هام فقط نمیدونم چیکار باید بکنم

نمیتونه فراموش کنه بهش حق بدین فقط خدا کمکش کنه ک از افکارش خراب شه صب تا  شب تو خودش داره ب ...

دقیقا ولی اخه  بچه ها چ گناهی کردن بخدا   بچه کوچیکش   از  همه میترسه  هز چقد بهش میگیم نمیفهمه. شوهرش سیاست داره   اروم حرف میزنه این جیغ وداد میکنه بچه ها میترسن.    خب کی پس بفکر بچه ها باشه

شایدواقعاشوهرش خیلی رومخشه ،نمیکشه دیگه ،اون که دوست نداره بچه هاشوناراحت کنه

میدونم   خب جدا شه    اینطور ک  نشد زندگی.   الان  من برم دنبال بچه هاش بیارم پیش خودم؟ 

میدونم   خب جدا شه    اینطور ک  نشد زندگی.   الان  من بر م دنبال بچه ه ...

منظورازجداشدن اینه که  چن روزبیادخونه مادرتون ،طلاق گرفتن که به این آسونیانیست ،ازبچه هاش که نمیتونه دست بکشه ،شایدشوهرش ادمی باشه که بچه هاشوبهش نده،ولی این دعواها الکی نیست ،ببرش مشاوره ،دلت اول واسه خواهرت بسوزه بعدبچه هاش

میدونم   خب جدا شه    اینطور ک  نشد زندگی.   الان  من بر م دنبال بچه ه ...

بچه هاروباخواهرت بیار.بگو خواهر کمی استراحت به روح وروانت بده .اگه این محیط اذیتت میکنه چندروزی دورشو.

وقتی اومدمیتونی کم کم واسه روانشناس ومشاوره باهاش صحبت کنی.بگی اینکارارومیکنی فقط بچهاتو ازخودت دورمیکنی

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰