2777
2789
عنوان

خواهرم و شوهرش بچه هاشونو دارن میکشن

| مشاهده متن کامل بحث + 861 بازدید | 48 پست
خواهرت بره مشاوره

نمیاد ک الان    شوهرش    همه کار میکنه براش این     قاطی کرده بچه هاشو داره عذاب میده دلم کباب برا بچه هاش  بخدا کوچیکه  آب شده

برای ازدواج موفق و عاقبت بخیری  همه جوونا دعا کنیم. این انرژی مثبت  برمیگرده تو زندگیت شک نکن🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشیدا ولی اینقد بدم میاد از همچین پدر مادرای بی فکری.خدا بچه داده با کلی مسیولیت.فردا وقتی بچه با این چیزا تو خونه رو به رو میشه سر از ناکجا آباد در میاره.واقعا بچه داشتن لیاقت میخواد.

خدا رحم کنه فقط به بچه هاش الهی آمین

وای طفلی بچه ها 

دوستم میشه لطفا ب تاپیکام گزارش بزنی برای حاجت دلت دعا میکنم .زدی لایک کن لطفا

خاموشمو دیگر صدایی ندارم جز یک آه                        آری افسانه ها همیشه پر ز دروغند
چرا مشاوره نمیرن؟

نمیاد    مشکل خواهرمه  دادو بیداد میکنه میزنه خودشو  میگیم جدا شو  نمیشه   حداقل بشینه دیگ   دعوا نکنه

برای ازدواج موفق و عاقبت بخیری  همه جوونا دعا کنیم. این انرژی مثبت  برمیگرده تو زندگیت شک نکن🌸

احتمال زیاد داره به حواهرت زور میگه حالا درچه زمینه نمیدونم که نه میتونه طلاق بگیره نه تحمل کنه شما بهش محبت بیشتری کنین پدرت نشکل راریشه ایی حل کنه آخه کدوم زنی ازبی آبرویی خوشس میاد لابد چیزی هست 

تقصیر هر کدومم که باشه دوتا ادم هستن دیگه برن بیرون باهم حرف بزنن یا انقدر داد بزن تا خسته بشن ولی جلو بچه این کارا رو نکنن...بعدا میفهمه با دست خودش چه اسیبی زده چه بچه بدون اعتماد بنفس و ترسویی بار اورده...تو رو خدا یکم بفکر بچه هامون باشیم😔

وقتی سرش ب سنگ بخوره ک دیگه دیره...تووزندگی مشترک هردو مقصرن .

بخدا رفته  تعهد داده همه چی مشکل خواهرمه. شوهرش   به غلط کردن افتاده

ببخشیدا ولی اینقد بدم میاد از همچین پدر مادرای بی فکری.خدا بچه داده با کلی مسیولیت.فردا وقتی بچه با ...

اره بخدا   دلم کبابه براشون میگم پاشم برم دنبال بچه هاش چی بگم  نرم دلم طاقت نمیاره

احتمال زیاد داره به حواهرت زور میگه حالا درچه زمینه نمیدونم که نه میتونه طلاق بگیره نه تحمل کنه شما ...

اخه حرف نمیزنه  با ما شوهره هم میگه   من میام خونه شروع میکنه دادو بیداد ایراد گرفتن میگه 20 ملیون بزن ب حسابم برا دندونام   اونم میگ ندارم شروع میکنه 

چه‌خاله‌خوبی‌هستین‌شما😍😍😍

بخدا بچه هاش تو بد وضعیتی هستن  هیچ کدومسون عقل ندارن نمیدونم چیکار کنم