2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماهم

شما از کجا وام گرفتین؟ کدوم بانک با چند درصد سود؟؟؟ و اینکه مبلغ قسطش چقدره ماهیانه؟؟؟؟ ممنون میشم جواب سه تا سوالمو بدی

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

رو وامم دوباره وأم ميگرفتم با يكيش كه ميزاشتم بانك و سودش برا قسطاش با درميش ماشين ثبت نام ميكردم و بعد تحويل ميفروختم يا طلاي كهنه ميخريدم و يكم بازار تكون ميخورد ميفروختم

در تاريخ 99/9/9 بهترين اتفاق زندگيم ، معجزه ي زندگيم رخ خواهد داد،الهي امين
بخای بزنی ب ی کاری چی؟

ب کار بخوای بزنی باید یکی رو پیدا کنی ک تو کار تجربه داشته باشع و بدونه تو کدوم کار سرمایس ،ک واقعا حیفه ک ب کاری ک ازش ندونی بزنه و فقط ضرر کنی

جَنگَلِ سوختِه را وَعدِه باران نَدَهید...
منم خیلی علاقه مندم البته فقط ازاینترنت میخونم ومنبعی که ازصفرتاصدبگه ندارم ‌واینکه طریقه ثبت ن ...

برو کارگزاری شهرتون راهنماییت میکنه. چند تا کتاب دانلود کن بخون. اینطوری از اینترنت چیز زیادی دستگیر نمیشه

شما از کجا وام گرفتین؟ کدوم بانک با چند درصد سود؟؟؟ و اینکه مبلغ قسطش چقدره ماهیانه؟؟؟؟ ممنون میشم ج ...

قربون شکلت برم نمیتونم بانکو بگم بدون کارمزده 

براما شرایط خاص بود

مطمئنی میگیره؟ چقد سود داره،؟

آره بدلیجات و نقره این روزا حرف نداره چون طلا گرونه خیلی ها نمیتونن بگیرن پس اکثرا رو اوردن به بدلیجات کپی طلا ک رنگش نمیره و نقره ابکاری طلا .. 

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫