2777
2789

لطفا اگه کسی راه حلی داره بهم بگه...خرداد همین امسال موهامو کوتاه کردم بخاطر موخوره‌.‌دوباره شهریور موهام موخوره زد...باز کوتاهش کردم الان واسه بار سوم تو یه سال موخوره زده...بخدا خسته شدم..گرونترین شامپوهارو هم زدم ولی بی فایدس😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری نمیتونی بکنی هر دوماه باید نکشو بزنی و مرطوب کنی

یکی از دوستام یکی بهش گفته بود صابون مراغه اصل پیدا کن کفشو درار موقع حموم موهاتو باهاش بشور دوستم راضیه

🌈 ایران خانم... یه روز دوباره میخندی 🖤 

من تا کمرم بود زدم تا گردنم بخاطر موخوره الان باز موخوره داره😑😑✋

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم

منم موهام موخوره میزنه

دکتر گفت اولا موقع جارو برقی روسری سرت باشه ک غبار روی موهات نشینه.دوم موهاتو با برس فلزی شونه نکن .سوم تو حموم زیاد شامپو به موهات نزن همیشه بزار ی میزان چرب بمونه.بعد حموم روغن ارگان فرامدش نکن.قرص تقویتی مثل زینک و اینا موهاتو تقویت میکنه ماهی ی سانت هم کوتاه کن

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
😕😕😕😕

توم خشکه موهات؟فک کنم بخاطر خشکی زیاد باشه 

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم