2777
2789
عنوان

نمیدونم چرااینقد سنگدلم😕

140 بازدید | 20 پست

یعنی بگن مامانت مرده ناراحت نمیشم 

نمیدونم چرااینجورم هیچکی برام عزیز نیس یعنی نزدیمترین فردم مریض بشخ مهم نیس برام

درواقع خودموهم دوس ندارم ازاین وضعم خوشم نمیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم بگن مامانم مرده  بخدا خوشحال مبشم...خدا کی اونروزو میاری اخه

دیو ها وجود دارند من دیو ترسناکی به نام افسردگی میشناسم..بعضیا بدنشون ویتامین شعور کم داره ..کاربر قدیمی ام انقد منو نترکونین😠
چطور؟

از اون خوابهایی که توش اتفاق بد میفته برای یکی از اشناها مثلا... وقتی ادم بیدار میشه با خودش میگه خدا رو شکر خواب بود و واقعیت نبود. اگه این حسو داشتی پس یعنی اون ادما برات مهمن و بی تفاوت نیستی و چون تو موقعیتش نیستی اینجوری فکر میکنی بنظر من

من خودمو دوست دارم ولی یاد بده هیچ چیز و هیچ کس برام مهم نباشه رمز موفقیتتو درمیون بذار

من ازمامانم بدی دیدم توحسرت محبتش بودم جوری باراومدم ک بی اعتماد ب نفسم فکردلیل این سنگدلیم ایمه

از اون خوابهایی که توش اتفاق بد میفته برای یکی از اشناها مثلا... وقتی ادم بیدار میشه با خودش میگه خد ...

ن نشده 

ولی برااجیام زیاد حرص ایندشونومیخورم

یا مامانم بفکزمیانسالیشم

ولی نمیدونم فکرمیکنم بمیرن برام مهم نیس وحسی ندارم