2777
2789
عنوان

توروخدا جواب بدید..کسی بوده که فریتین بچه ش کم بوده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 13244 بازدید | 40 پست
سلام ببخشید من تازه سرچ کردم و تاپیک و مشکل شما رو دیدم دختر منم همین مشکلو داره و دقیقا حالم مثل حا ...

عکس قطره اهن رو براتون میفرستم

یه صلوات برای حل مشکلم میفرستی
سلام عزیزم. انشاالله که تا حالا مشکلت حل شده باشه.من بچم رو بردم مرکز طبی کودکان تهران، بهش قطره اهن ...

پسر منم کمخونی نداره ولی فریتین۱۷ عزبزم چیکار کنم شما چقدر لیپوزوفر میدادی بهش تا چند ماه؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم،یا مهدی ادرکنی❤️عضو گروه قرمز❤️وزن هدف۷۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم کمخونی نداره ولی فریتین۱۷ عزبزم چیکار کنم شما چقدر لیپوزوفر میدادی بهش تا چند ماه؟

چند وقتشه پسرت عزیزم؟

سه سالشه

ببین عزیزم، همین شربتی که عکسشو گذاشتم ، دو جوره،

قرمز داره و ابی،

قرمزش رو بخر از داروخانه و بگو برا بچه سه ساله چند س سی باید بدی، اگه تموم شد دوباره بخر،بعد یکی دو ماه کامل خوب میشه.

فقط تغذیه رو خیلی دقت کن بهش،

باید گوشت قرمز هر روز تو برنامه غذاییش باشه و میوه و ابمیوه طبیعی برای جذب اهن حتما روزانه جزو برنامه هات باشه.

این دیگه هنر توئه که هرچند بچه ت بد غذا باشه و...

بتونی با تغذیه ی سالم بهش نیروی دوباره بدی.

نگران نباش عزیزم درست میشه.

منم دعا کن.❤

ببین عزیزم، همین شربتی که عکسشو گذاشتم ، دو جوره، قرمز داره و ابی، قرمزش رو بخر از داروخانه و بگو ...

عزیزم مشکل خاصی نیست؟؟

دکتر به من گفت ابیشو بده اهنش بیشتره

گفت روزی دوسیسی بده تا سه ماه

والا من تعجب میکنم بچه من به تغذیش میرسم همیشه هم مرتب قطره هاشو دادم نمیدونم چرا اینجور سده

عزیزم علایم پسر شما جی بود ک فهمیدی کمبود فریتین داره؟ تهوع داشت؟

و اینکه همزمان با اهن بهش ابمیوه بدم؟

عزیزم مشکل خاصی نیست؟؟ دکتر به من گفت ابیشو بده اهنش بیشتره گفت روزی دوسیسی بده تا سه ماه والا من ...

آهاا...خب دکترش گفته آبی رو بده، همونو بهش بده.یکی از دکترها برای بچه م همون قرص آهن عادی (فروس سولفات) با قرص اسید فولیک رو داد.مثلا میخواست که دارو کم هزینه تر باشه ، بعدش که بردمش مرکز طبی کودکان، دکترش قطره لیپوزومال داد، دیگه من همونو هر سری تمدید میکردم.

و اینکه سرما خورده بود بچه م...خیلی این حالتش طولانی شد..دکترش ازمایش کامل براش نوشت مشکل خاصی نداشت خودم خواستم فریتینش رو اضافه کنه به ازمایش.

تهوع نداشت.

آهاا...خب دکترش گفته آبی رو بده، همونو بهش بده.یکی از دکترها برای بچه م همون قرص آهن عادی (فروس سولف ...

اره منم خودم خاستم فریتین و اضافه کننن

عزیزم مشکل ناراحت کننده ای نیست؟

عزیزم مشکل خاصی نیست؟؟ دکتر به من گفت ابیشو بده اهنش بیشتره گفت روزی دوسیسی بده تا سه ماه والا من ...

این قطره اهن فوق العاده ست..اگه همراه با اون ابمیوه طبیعی یا میوه بدی زودتر و  بهتر  جذب بدنش میشه

این قطره اهن فوق العاده ست..اگه همراه با اون ابمیوه طبیعی یا میوه بدی زودتر و  بهتر  جذب ب ...

ممنون عزیزم

شما چند ماه دادی این قطره رو ؟ دو سیسی دادی؟

و اینکه بعدش ازمایش گرفتید مجدد ببینید رفته بالا یا نه؟

اره منم خودم خاستم فریتین و اضافه کننن عزیزم مشکل ناراحت کننده ای نیست؟

معمولا بچه ها تو ایران در کودکی اکثرا این مشکل رو دارند

نه مسکلی نیست عزیزم.

انشاالله که درد و مریضی از همه بچه ها دور باشه و سالم باشند.🙏

معمولا بچه ها تو ایران در کودکی اکثرا این مشکل رو دارند نه مسکلی نیست عزیزم. انشاالله که درد و مری ...

عزیزم چندماه پیش فریتین دختر من ۱۸ بود اما دکتر چیز خاصی نگفت و فقط واسه دوماه قرص آهن داد الان این تاپیک و دیدم نگران شدم واقعا جای نگرانی داره؟ خیلی از دکترها اصلا تو آزمایش خون فریتین رو نمینویسن فکر نمیکنم چیز خاصی باشه

معمولا بچه ها تو ایران در کودکی اکثرا این مشکل رو دارند نه مسکلی نیست عزیزم. انشاالله که درد و مری ...

ممنونم عزیزم

ممنون عزیزم شما چند ماه دادی این قطره رو ؟ دو سیسی دادی؟ و اینکه بعدش ازمایش گرفتید مجدد ببینید رف ...

من فکر کنم زمان زیادی دادم..بیشتر از سه چهار ماه بود..

ولی بعد دو ماه  ازاتقریبامایش گرفتم تقریبا فریتین نرمال شد