2777
2789
عنوان

خانومای متاهل میشه یک لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 10787 بازدید | 95 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون تازه اول راهن میخواد بدونه اگه یک نوع اختلال تا بهم بزنه

عزیزم اختلال نیست   زیر بغل هم برا بعضی ها تحریک جنسی داره اگه مرده دوست داره بخوره که اصلا مشکلی نداره بزاره بخوره اگه هم دوست داره زنش بخوره دوستون بهش بگه قبلش حموم کنه موارد بهداشتی رعایت کنه براش بخوره از لحاظ شرعی هم مشکل نداره تازه یکی از نقاط تحریکی و حساس بدنه منم همسرم دوست داره هم خوردن هم خورده شدن 

شوهرم چند بار خیانت کرده ...طبقه اولمون ی خانمه اومده ک شوهرش شهرستان کار میکنه ...آقا این شوهر من رفت واسه خونشون لامپ کم مصرف گرفت ب خرج خودش ..دیروز خانمه اومده حسین آقا حسین آقا کلیدمون گم شده از رو کلیدتون برامون میزنید ؟این رفت کلید ساز آورد براشون 100 تومن پول از جیب خودش داد مغزی درشونو کلا عوض کرد...خلاصه ب من میگه باهاشون حرف نزن خودشون هی زنگ میزنن بهش ...گفتم چرا زنه بهت میگه حسین آقا گف چی بگه گفتم بگه آقای طاهری گفتم میدونی چیه تو دیگه شورشو در آوردی گف میدونی چیه برو خونه مادرت وسایلتو میارم طلاق بگیریم😐

من نه منم
خودش میگه وقتی ارضا میشم حالم ازش بهم میخوره

برا این حالش بهم می خوره که فکر می‌کنه رفتار غیر عادیه وبا این کنار نیومده مثال چند وقت پیش همین جا یکی می گفت وقتی پریود شوهرم میخواد با دست ارضاش کنم و من از شوهرم دارم متنفر میشم در حالی که این کار خیلی کار عادی بود

خودش میگه وقتی ارضا میشم حالم ازش بهم میخوره

دوستت باید ی روانپزشک بره که میاد ریز به ریز سکسش رو برای شما توضیح میده 

چقدر این مدل زن ها چندشن که همه چیز شوهرشون رو به همه میگن

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
با این خانومه خیانت کرده.         قبلاً خیانت کرده.      &nb ...

خیلی واسشون سنگ تموم میذاره ...کلا ب زنا خیلی اهمیت میده در صورتی ک تو خونه بامن مثل وحشی هاس حتی واسه حرف زدن باید اجازه بگیرم یا برای غذا خوردن پول پول توجیبی من الان 7 هزار تومنه ...چند بارم با چاقو شمشیر منو زده اما برا بقیه خوبه

من نه منم