2777
2789
عنوان

ممکنه پوست چرب واسه همیشه خشک بشه

1603 بازدید | 35 پست

ماسک آبلیمو و سفیداب زدم پوستم چرب بوده الان خشک شده البته بهتر از دیروزه خشک نیست دیگه ولی اون چربی ورطوبت همیشگیو نداره خوب میشم یا نه. می مونه همیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا بهتره از اینکه خشک باشه

یکمدت صابون و اینا نزن تا چربیش ترمیم بشه یک کرم ابرسان خولم بگیر مرتب بزن

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد

منم پوستم چربه وقتی تو هوای سرد برم بیرون خشک میشه مرطوب کننده درستش میکنه در ضمن ابلیمو پوست رو خشک و تیره میکنه نزن 

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  
آره واقعا پوستم بد نیست من حساسم یه مدت از بس ماسک و اینا زدم یهویی با ماسک سفیداب خیلی خشک شد

یه مرطوب کننده عالی و ارزون دارم خیلی خوبه میخای برات عکس بفرستم 

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  
منم پوستم چربه وقتی تو هوای سرد برم بیرون خشک میشه مرطوب کننده درستش میکنه در ضمن ابلیمو پوست رو خشک ...

جدی ی ی ی ی ی ؟

خوب شد گفتی 

چیه بعضیها میگن خیلی روشن میکنه ویتامین سی داره

من پوستم چرب بود ی مدت با صابون میشستم الان دیگه خشک شده خیلی بده 

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
جدی ی ی ی ی ی ؟ خوب شد گفتی  چیه بعضیها میگن خیلی روشن میکنه ویتامین سی داره

کرم ویتامین سی که جداست