2777
2789
جدی

آره بابا دختر اصلا به علاعمت توجه نکن من که بیخیال شدم فقط آزمایش خون نشون میده خون بارداریو منتفی می‌کنه لکه روشن قبل پریود بارور پریود نشون لانه گزینیه اونم یک قطره 

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی ولی اخه ۱۰ روز پریود نشدم

منم هفت روز عقب انداختم علاعم بارداری واضح داشتم حتی بی بی چک مثبت .هیچ وقت عقب نمینداختم منظم بود ولی اول لکه اومد بعد دلدرد وخونریزی امیدوارم باردارباشی 

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩
باردار نبودم بخاطرع استرس 

اره بی بی چک همیشه درست نشون نمیده

دوست من داروساز بود میگفت بی بی چک بعد ۲۰روز عقب انداختن جوابش درسته 

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        
منم هفت روز عقب انداختم علاعم بارداری واضح داشتم حتی بی بی چک مثبت .هیچ وقت عقب نمینداختم منظم بود و ...

😭حالا من هیچ ولی خدا کنه باردار باشم چون شوهرم  خیلی خوشحال بود

اره بی بی چک همیشه درست نشون نمیده دوست من داروساز بود میگفت بی بی چک بعد ۲۰روز عقب انداختن جواب ...

من ۱۰ روز بود ولی بیبی چک نزدم تا امروز اونم نامعتبر بود

اره بی بی چک همیشه درست نشون نمیده دوست من داروساز بود میگفت بی بی چک بعد ۲۰روز عقب انداختن جواب ...

من به این نتیجه رسیدم باید بیخیال بود بیخیالی باردار میشی ولی اگه بخوای استرس داشته باشی سالمم باشی نطفه دفع میشه من بیخیال بچه شدم حتی اگه ده. روزم عقب بندازم بی بی نمیزنم تا بیست روز

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩
من ۱۰ روز بود ولی بیبی چک نزدم تا امروز اونم نامعتبر بود

صبر کن اگر پریود شدی که هیچی

ولی اگر دیدی در حد لکه بینی هست

برو آزمایش بده خیالت راحت تره

😭حالا من هیچ ولی خدا کنه باردار باشم چون شوهرم  خیلی خوشحال بود

ایشالا باشه من ماه قبل باشوعرم می‌خواستیم بریم سیسمونی بخریم لباس بارداری بخرم بخدا روزی که لک دیدم باورم نشد سکته کردم فرداش خون اومد شوهرم خیلییی ناراحت شد ولی باهم حرف زدیم که دیگه اصلا بفکرش نباشیم بیخیالش

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩
من به این نتیجه رسیدم باید بیخیال بود بیخیالی باردار میشی ولی اگه بخوای استرس داشته باشی سالمم باشی ...

دقیقا همینطوره

منم ۶سال استرس داشتم پریود میشدم گریه میکردم

تا۲۵روزم عقب مینداختم

میرفتم آزمایش هیچی

جواب میگرفتم پریود میشدم

تا بیخیال شدم باردار شدم

یعنی عقب انداختم میگفتم مثل قبله آزمایش نمیدم،

دیدم انگار مثل اولیم ویار دارم.  بی بی زدم زود دوتا خط داد

باورم نشد

رفتم آزمایش دادم باردار بود

ولی انتظار سخته خیلی