2777
2789
عنوان

تی وی خریدیم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 60 پست
اره بخدا دومی رو همنجوری سوخته گذاشتمش رو میز تو پذیرایی دکوری قبل تحریم ۱۷۰۰ پول تعمیرش بود ال سی د ...

عزیزم مارک ایکس ویژن فک کنم حیلی ارزون باشه یدونه بخرید 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
اره شوهرم میگ خوبه..ولی من از بس مارکشو کم شنیدم فک میکنم مارک بدیه😟هی ب شوهرم میگم بریم پس بدیم قا ...

ن اگه خوب باشه چرا پس بدین انشالله ک سالم میمونه همیشه نگران نباش منفی فکر نکن ک اتفای بیوفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخدا دومی رو همنجوری سوخته گذاشتمش رو میز تو پذیرایی دکوری قبل تحریم ۱۷۰۰ پول تعمیرش بود ال سی د ...

اوووووف خیلی سخته بی تی وی بودن منم نداشتم نصف عمرم باگوشی و اشپزی رف

جدید نیستم.خودبخود ترکیدم با شماره دوستم اومدم😂نکه خونه ماشماره قحطی بود😂😎فقط ی چیزی نمیدونم تو قسمت تنظیمات پروفایل چرا سایت اصرار داشت ک من امریکایی ام هرچی زدم ایرانی قبول نکرد😆
ن اگه خوب باشه چرا پس بدین انشالله ک سالم میمونه همیشه نگران نباش منفی فکر نکن ک اتفای بیوفته

ان شا الله 😘😘

جدید نیستم.خودبخود ترکیدم با شماره دوستم اومدم😂نکه خونه ماشماره قحطی بود😂😎فقط ی چیزی نمیدونم تو قسمت تنظیمات پروفایل چرا سایت اصرار داشت ک من امریکایی ام هرچی زدم ایرانی قبول نکرد😆

اینم عکسش

عزیزم مارک ایکس ویژن فک کنم حیلی ارزون باشه یدونه بخرید 

میترسم باز بسوزه ابروم میره بدتره همه میگن حتماً تو مواظب نیستی که میسوزن

مگه میشه کسی دوست داشته باشه ضرر کنه خودشون خاموش میشدن دیگه روشن نمیشدن من چکار کنم😞سر دومی شب سوخت تا خود صب گریه کردم 

بعضی وقتهابرای خوب شدن حالت ...نباید سمت آدما بری ! گزینه های امن تر ومطمئن تری هم هست...بارون ، هوا ، موسیقی ، قهوه ..........
میترسم باز بسوزه ابروم میره بدتره همه میگن حتماً تو مواظب نیستی که میسوزن  مگه میشه کسی دوست د ...

شانس ادمیزاده دیگه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
اوووووف خیلی سخته بی تی وی بودن منم نداشتم نصف عمرم باگوشی و اشپزی رف

اره دیگه عادت کردم چه میشه کرد

بعضی وقتهابرای خوب شدن حالت ...نباید سمت آدما بری ! گزینه های امن تر ومطمئن تری هم هست...بارون ، هوا ، موسیقی ، قهوه ..........

اینم جا ورودیاش

میترسم باز بسوزه ابروم میره بدتره همه میگن حتماً تو مواظب نیستی که میسوزن  مگه میشه کسی دوست د ...

وااااای چ بد.. اونایی ک میگن تو مواظب نیسی عقل ندارن 

وااااای چ بد.. اونایی ک میگن تو مواظب نیسی عقل ندارن 

از قوم جاااااری بیشتر از این انتظار نباید داشت

حالا خوبه مادر شوهرم همش میگه وسایل برقی هر لحظه امکان خراب شدنشون هست یه روز پیشم بود همش دلداریم میداد که ناراحت نباشم

از قوم جاااااری بیشتر از این انتظار نباید داشت حالا خوبه مادر شوهرم همش میگه وسایل برقی هر لحظه ...

خب خداروشکر از مادر شوهر شانس داری😅