2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه این ماه هممون بی بی مثبت ببینیم .

انشالله کی باید ببینیم؟ می گم من از ۷ روز پیش شروع شده سینه دردم یعنی امید داشته باشم ؟

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر

خانما من از ۱۰ عادتم تا ۱۸ عادتم اقدام داشتم چون دکترم بازه تخمک گذاریمو از ۱۰ تا ۱۵ تعیین کرده بود یه اپلیکشن دارم اون گفت ۱۸ عادتت تخمک آزاد میشه من الا روز ۲۰ عادتم و دوره هام ۲۸ روزه یا ۳۰ روزست ممکنه...منم احساس خستگی یکم دارم مگه میشه ۲ روزه باردار شد خیلی گیجم

من باردار نیستم ،ولی یادمه اصلا علایم پریودی هست یادمه روز پریودیم گذشت درد پریودی داشتم احساس میکردم الان میشم ولی نشدم هی چک میکردم بعد پنج روز یالا مثبت شد تازه همون لحظه نشد اول یخط اومد گفتم انگار نیستم اندختم سطل رفتمو اومدم گفتم یعنی واقعا منفی شد دوباره یه نگاه کردم تعجب کردم یه هاله انداخته بود 

من باردار نیستم ،ولی یادمه اصلا علایم پریودی هست یادمه روز پریودیم گذشت درد پریودی داشتم احساس میکرد ...

مثبت بود یعنی ؟

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر

منم تو اقدامم ۶ روز مونده به موعودم🤩خداکنه مال هممون مثبت باشه،،من پهلوهام خیلی تیر میکشه کمر درد هم دارم خستگی و یکمممممی هم حالت تحوع🤪

دختر نازم ۱۳ آذر ماه ۱۳۹۹ میاد بغلمون😍👨‍👩‍👧❤🍃🎀🎉

من الان دوماه دوباره اقدام کردم بعد ۵ ماه سقط ،قبلش هم ۱۰ماه.

من یه بچه دارم ولی دومی اقدام هستم خداکنه این ماه بشه چون پارسال دکترا بد حالمو گرفتن با حرفاشون

خدایا خودت نگهدار هدیه ات باش سپردمش بخودت