2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا میگن گرمی بخورین ویتامین ای و فولیک اسید خوبه دیگه عرق کاسنی عسل با سیاهدونه 

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر

افسردگیتو درست کن اول بعد

به دو دلیل

یکی اینکه مادر شاد وسالم از همه چیز مهم تره

دو اینکه استرس و افسردگی شانس دختر زایی رو افرایش میده

تحقیقات نشون داده در مواقع پراسترس امار دخترها بیشتر از پسرهاست

میخوای مطمئن بشی آی وی اف انجام بده طب سنتی هم میتونه تا حدودی کمک کننده باشه

ببین دوتا برادرهای شوهرم هرکدوم ۲تا دختر دارن بچه منم که دختره همسرم میگه هیچکار نکنیم اینیکی حتما پسره

ببین دوتا برادرهای شوهرم هرکدوم ۲تا دختر دارن بچه منم که دختره همسرم میگه هیچکار نکنیم اینیکی حتما پ ...

همسرتون علم غیب دارن؟

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
همین دیگه!منم از این حرصم میگیره به شدت هم پسر میخواد منم میدونم اگه دختر بشه کلید میکنه به سومی

تخم هویج .برگ زردالو.لوبیا.توت فرنگی.فلفل قرمز اینا خیلی خوبن اما چیزای که کلسیم دارن نه خوب نیس

افسردگیتو درست کن اول بعد به دو دلیل یکی اینکه مادر شاد وسالم از همه چیز مهم تره دو اینکه استر ...

حالا همسایه ما ک از اول زندگی بخاطر ازدواج اجباریش با مرد سن دار افسردگی حاد داشت و هی میبردنش بیمارستان بستریش میکردن ۴تا پسر داره😅

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙

نزدیکی دقیقا زمان تخمک گذاری،قلیایی بودن واژن،خوردن غذاهای شور و ویتامین سی ، ارضا شدن زن، 

معمولا رابطه عاشقانه جنبن رو دختر میکنه چون بدن زن اون لحظه گرمتر از همیشه میشه و اسپرم نر زودتر میمیره

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
حالا همسایه ما ک از اول زندگی بخاطر ازدواج اجباریش با مرد سن دار افسردگی حاد داشت و هی میبردنش بیمار ...

خب اینا صد در صد نیست که

اختمالش بیشتره

تازه میگن مرد هرچی سن دار تر احتمال دختر زایی بیشتر اما شما میکی مسن بود شوهره و چهار تا پسر داشت