papaieee مدیر استارتر عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 294 عنوان پسسسسر 160 بازدید | 14 پست بچه ها من یه دختر دارم میخوام بچه دومم پسر بشه حقیقتش خودم تعیین جنسیت قبول دارم ولی همسرم نهراهکاری دارین؟ بعد هم اینکه افسرده هم هستما 1398/11/10 | 04:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shelmam عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 11662 میخوای مطمئن بشی آی وی اف انجام بدهطب سنتی هم میتونه تا حدودی کمک کننده باشه با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
map1365 عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 5183 والا میگن گرمی بخورین ویتامین ای و فولیک اسید خوبه دیگه عرق کاسنی عسل با سیاهدونه مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
elililiham عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 8191 افسردگیتو درست کن اول بعدبه دو دلیلیکی اینکه مادر شاد وسالم از همه چیز مهم ترهدو اینکه استرس و افسردگی شانس دختر زایی رو افرایش میدهتحقیقات نشون داده در مواقع پراسترس امار دخترها بیشتر از پسرهاست
papaieee مدیر استارتر عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 294 میخوای مطمئن بشی آی وی اف انجام بده طب سنتی هم میتونه تا حدودی کمک کننده باشه ببین دوتا برادرهای شوهرم هرکدوم ۲تا دختر دارن بچه منم که دختره همسرم میگه هیچکار نکنیم اینیکی حتما پسره
papaieee مدیر استارتر عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 294 افسردگیتو درست کن اول بعد به دو دلیل یکی اینکه مادر شاد وسالم از همه چیز مهم تره دو اینکه استر ... واقعااااا؟
shelmam عضویت: 1398/07/07 تعداد پست: 11662 ببین دوتا برادرهای شوهرم هرکدوم ۲تا دختر دارن بچه منم که دختره همسرم میگه هیچکار نکنیم اینیکی حتما پ ... همسرتون علم غیب دارن؟ با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
papaieee مدیر استارتر عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 294 همسرتون علم غیب دارن؟ همین دیگه!منم از این حرصم میگیره به شدت هم پسر میخواد منم میدونم اگه دختر بشه کلید میکنه به سومی
zendeganizibasttt عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 4631 همین دیگه!منم از این حرصم میگیره به شدت هم پسر میخواد منم میدونم اگه دختر بشه کلید میکنه به سومی تخم هویج .برگ زردالو.لوبیا.توت فرنگی.فلفل قرمز اینا خیلی خوبن اما چیزای که کلسیم دارن نه خوب نیس
gol_gisoooo عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 18284 افسردگیتو درست کن اول بعد به دو دلیل یکی اینکه مادر شاد وسالم از همه چیز مهم تره دو اینکه استر ... حالا همسایه ما ک از اول زندگی بخاطر ازدواج اجباریش با مرد سن دار افسردگی حاد داشت و هی میبردنش بیمارستان بستریش میکردن ۴تا پسر داره😅 دِل نَزد تو اَست اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
عارفه5 عضویت: 1395/05/04 تعداد پست: 7368 نزدیکی دقیقا زمان تخمک گذاری،قلیایی بودن واژن،خوردن غذاهای شور و ویتامین سی ، ارضا شدن زن، معمولا رابطه عاشقانه جنبن رو دختر میکنه چون بدن زن اون لحظه گرمتر از همیشه میشه و اسپرم نر زودتر میمیره زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
papaieee مدیر استارتر عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 294 حالا همسایه ما ک از اول زندگی بخاطر ازدواج اجباریش با مرد سن دار افسردگی حاد داشت و هی میبردنش بیمار ... 😆😆😆😆😆
elililiham عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 8191 حالا همسایه ما ک از اول زندگی بخاطر ازدواج اجباریش با مرد سن دار افسردگی حاد داشت و هی میبردنش بیمار ... خب اینا صد در صد نیست کهاختمالش بیشترهتازه میگن مرد هرچی سن دار تر احتمال دختر زایی بیشتر اما شما میکی مسن بود شوهره و چهار تا پسر داشت