2777
2789
عنوان

کمک کمک😥☹

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 18 پست
وای اصلا دیگه استفاده نکن گلم اصلا خ ضرر داره اولا نظم پریتو به هم میزنه دوم اینکه احتمال سکته مغزی ...

ال دی که اصلا نمیخورم اعصابم نمیکشه منظم بخورم خخخ

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
اره تاثیر که داره منم قبل عروسیم خوردم یه شب بعد عروسی قطعشون کردم با فرداش پریود شدم راحت شدم واسه ...

واقعا؟یعنی دیگه من ولش کنم نخورم پریود میشم؟؟؟بعضیا گفتن باید ۲بسته کامل بخوری بعد ولش کنی اخه نمیدونم میترسم حامله شم😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا؟یعنی دیگه من ولش کنم نخورم پریود میشم؟؟؟بعضیا گفتن باید ۲بسته کامل بخوری بعد ولش کنی اخه نمیدو ...

هروقت قطعش کنه پریود میشی. اخه من دقیقا روز عروسیم پریود میشدم عروسیمم چون یدفعه ای شد مجبور بودم ما هم رسم داریم ک حتما اون شب باید کار انجام بشه دیگه همه گفتن قرص بخور ک پریود نشی

🧔+👩=👶
هروقت قطعش کنه پریود میشی. اخه من دقیقا روز عروسیم پریود میشدم عروسیمم چون یدفعه ای شد مجبور بودم ما ...

ولی تو اگه فقط واسه جلوگیری میخوای بنظر من قرص استفاده نکن چون الانم امار ناباروری زیاد شده سعی کن طبیعی جلوگیری کنی یا از کاندوم استفاده کن 

🧔+👩=👶