2777
2789
عنوان

جاااری

| مشاهده متن کامل بحث + 5586 بازدید | 91 پست
اخه من یا بایکی خیلی خوبم یا بد اصلا تعادل ندارم😐

باهاش خوب باش ولی نقطه ضعفتو پیشش نگو 

از خانواده شوهرتم پیشش بد نگو

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
من یه جاری دارم ,بزرگترمنه اینقدر با سیاست و خانمه   ازوقتی دیدمش اینقدر با احترام وخوب ...

وااااییی منم دوست دارم اینجوری باشم دقیقاااا😍😍😍

سرامتحان آیین نامه بودم همشو از بغل دستیم تقلب کردم، بعدا فهمیدم سوالات هر برگه فرق میکنن، زندگی هم همینهواسخودتزندگیکن، نه از روی دست مردم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و جاریم حداقل در ظاهر باهام خیلی خوب  ولی چند روز بعد عقدم‌داشتم با بچه اش بازی می گردم گفت ...

به نظرت بچه از خودش یه وقت چیزی نگفته؟؟

سرامتحان آیین نامه بودم همشو از بغل دستیم تقلب کردم، بعدا فهمیدم سوالات هر برگه فرق میکنن، زندگی هم همینهواسخودتزندگیکن، نه از روی دست مردم...
وااااییی منم دوست دارم اینجوری باشم دقیقاااا😍😍😍

خب پس احترام بزار تا احترام ببینی... 

با هرکس هرجور رفتار کنی ب طرفم اجازه میدی همون جور باهات رفتارکنه 

پس ب حرفات ورفتارات خیلی دقت کن عزیزم , 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
چون جو اینجا باعث شده ب جاری بدبین باشی

کاری به اینجا ندارم دنیای مجازی

دنیای واقعی هم جاری خوب ندیدم واقعااا

جاري عشق عشق

ان شاالله عشق من بشه😍😍

جدی تو شرایط منییی؟ وای ببین چه حسیه خطر بیخ گوشمه😂

نه گفتم مثه شمام

حسود و اینکه نکنه از من بیشتر دوسش داشته باشن😅🤦‍♀️

خخخ آخی

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
خخخ جاریم خوشم نیومد ازش جلو شوهرم خیلی چاقههه با .سن سه نفر ادمو داره ساپورت چسب مشکی پوشیده بود شو ...

منم راحتم ولی نه در این حد لباس کاملا پوشیده

تازه چسبون هم نه 

ولی تصمیم دارم وقتی جاریم دیگه اومد راحت نباشم که شاید دوست نداشته باشه

خخخ ن برادرشوهرمن دوسال ازم بزرگتره. ولی شوهر خودم خیلی هول بود😊😊۲۱سالش بود ازدواج کردیم

عه پس نباید بگم زود به فکر افتاده😑🤣

منم راحتم ولی نه در این حد لباس کاملا پوشیده تازه چسبون هم نه  ولی تصمیم دارم وقتی جاریم دیگه ...

اره دیه گناه داره اونی ک تازه وارد میشه اذیت شه ..جاریم شعور نداره  اینقد ب دلم اومد اونجوری راه میرفت خیلی اذیت شدم

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
باهاش خوب باش ولی نقطه ضعفتو پیشش نگو  از خانواده شوهرتم پیشش بد نگو

اولش نمیدونستم قراره جاریم بشه یه کوچولو بد گفتم از یکیشون

حالا میترسم نره بگه😐😂

اره حالا خانواده شوهرم از جاری ام متنفر هستن دقیق منم نمیشناسمش نمیدونم اینا مقصر هستن یا اون 

به نظرم تو شوهرت و خانوادشو واسه خودت نگه دار کاری به اون نداشته باش 😛

خب پس احترام بزار تا احترام ببینی...   با هرکس هرجور رفتار کنی ب طرفم اجازه میدی همون جور ...

اره حتما همینکار میکنم