2777
2789
عنوان

حس ششمی ، فال بین، کف بین ، هرکی می‌تونه چیزی بگه بیاد کمکم⁦☹️⁩

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 43 پست
انجام میدم سعی میکنم اما جواب نمی‌ده رو بحث صداقت و اینا همسرم مدام حرفش طلاقه مدام میگه منو نمیخواد ...

نه کودومو؟

من نه منم نه من منم پس تو منی یا من تو ام کی به کیه من و تو کی؟ از بچگیم رویای شاهزاده سوار بر اسب سفید رو میدیدم اسمش همیشه فرهاد بود. لعنتی خوشتیپم کجایی پس ؟! این همه فرهاد تو دنیا وجود داره چرا هیچ کودومشون در این زمان با من مواجهه نمیشه ه ...  
بیشتر از این اجازه ندارم بگم .ب ذهنت زحمت بده ببین کجا ....

من خیلی سعی کردم چشم ، میتونم صدقه بدم از طرفش راضی بشه از من یا نه ؟ آخه شاید نتونم پیداش کنم بعد این همه سال

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه پیداش کرد  ..  یک هفته صبر کن و بخواه ک پیدا بشه . امید ب خدا  .. ا

من نه منم نه من منم پس تو منی یا من تو ام کی به کیه من و تو کی؟ از بچگیم رویای شاهزاده سوار بر اسب سفید رو میدیدم اسمش همیشه فرهاد بود. لعنتی خوشتیپم کجایی پس ؟! این همه فرهاد تو دنیا وجود داره چرا هیچ کودومشون در این زمان با من مواجهه نمیشه ه ...  
 نه کودومو؟

عزیز من نمی‌دونم مشکل همسرم چیه ولی از اول زندگی میگه منو نمیخواد و از من متنفره دو سه بار اول جدی نگرفتم اما خب زندگی سرد خودمونو شروع کردیم همیشه سرد بود مثل زوج عاشق اصلا نبودیم اگر بگم گاهی ام خوب بود دروغ نگفتم...دوبار تا حالا بهم خیانت کرده دفعه دوم دیگه بهم گفت پاشو برو از زندگیم برو بیرون چیکار کنم بری کلا دیگه هر چی سعی کردم برش گردونم به زندگی نشد ...نمی‌خواد و رو حرف خودشم هست مداوم میگگع از منو خانوادم متنفره...

حتی اگر بهترین و قشنگترین چیزا رو هم بپوشم طرفم نمیاد در کل منو طرد می‌کنه و میگه نمی‌خواد 

همشم از دختره اسم می‌بره برا اینکه زجرم بده مثلا میگه اون بهتر بود فلان بود بهمان بود ...

شوهرم خیلی خوب و درسخوان بود برا زندگی برنامه داشت اما کلا ۵ ماهه بعد اومدن دختره بهم ریخته از این رو به اون رو شده 

عزیز من نمی‌دونم مشکل همسرم چیه ولی از اول زندگی میگه منو نمیخواد و از من متنفره دو سه بار اول جدی ن ...

عیییی وایی....   سر لج نندازش اصلا.  مدافع خانوادت نشو ولی نزار توهین کنه بهشون بحث نکن تو این زمینه باهاش .  احتمالا  قبلا تو فامیل با کسی   نبوده؟

دختره میدونه ایشون متاهله درسته؟

عیییی وایی....   سر لج نندازش اصلا.  مدافع خانوادت نشو ولی نزار توهین کنه بهشون بحث نکن تو ...

من سر لج نمیندازم اصلا خیلی سعی میکنم جو آروم باشه هیچی نگم بهش اما خودش انقد پیله می‌کنه که نگو ... امشب هزاران بار منو جلو خواهر و برادرش تحقیر کرد..

تو فامیل نمی‌دونم با کسی بوده یا نه ولی خب خاطرخواه زیاد داشت قیافه خوبی داره موقعیتشم خوب بوده نمیدونم با کسی بوده یا نه ولی اینکه اهل دختر بازی باشه که زیاد...متمایل به همه دخترا بوده مثل همه پسرا تو سن بلوغ...

من چیزی درمورد پدر و مادرم نمیگم اما چون مامانم رفته درمورد دختره صحبت کرده سیر فحشش کرد که چرا دست از سرش برنمیداره

دختره میدونه ایشون متاهله درسته؟

آره میدونست بهش گفته من زنمو نمیخوام بیا تو زندگیم و اینا خود دختره هم خیلی متمایل بوده بهش دیگه رابطشون شکل گرفته ، خیلی سعی کردم دختره رو بیرون کنم هر جور که بود اما نمی‌دونم رفته یا هنوز هست

عیییی وایی....   سر لج نندازش اصلا.  مدافع خانوادت نشو ولی نزار توهین کنه بهشون بحث نکن تو ...

یه ماه قهر رفته بودم اما دنبالم نمیومد فقط می‌گفت طلاق الآنم میگع درست نمیشم فقط طلاق آخر کار به شکایت و شکایت کشی کشوندم منو برگردوند خونه اما درست نشد که نشد خیلی بدتر شده قبح همه چیز که ریخته بینمون راحت از همه چیز حرف میزنه حتی دختره که چقدر میخواستتش و اینکه چقدر از من متنفره

زیاد پرو شده از اول بی حرمتی یاد گرفته متاسفانه... پوفف.  عزیزم من تا اونجایی ک میشد راهنماییت کردم.  دختره هم فک میکنم نباشه تو زندگیش  ولی برااینکه تو رو اذیت کنه میگه .  

زیاد پرو شده از اول بی حرمتی یاد گرفته متاسفانه... پوفف.  عزیزم من تا اونجایی ک میشد راهن ...

مرسی عزیزم😞 امیدوارم همه چی درست بشه ، شما چشم سوم دارین؟ 

حست اینه زندگیمون خوب میشه یا نه طلاق میگیرم⁦☹️⁩

مرسی عزیزم😞 امیدوارم همه چی درست بشه ، شما چشم سوم دارین؟  حست اینه زندگیمون خوب میشه یا نه ط ...

نه عزیز. 

درست میشه اگه  خودت بخای