2777
2789
عنوان

حس ششمی ، فال بین، کف بین ، هرکی می‌تونه چیزی بگه بیاد کمکم⁦☹️⁩

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 43 پست

کسی رو در مجردی رنجوندی .  بهش فکر کنی یادت میاد ازش حلالیت بطلب . 

من نه منم نه من منم پس تو منی یا من تو ام کی به کیه من و تو کی؟ از بچگیم رویای شاهزاده سوار بر اسب سفید رو میدیدم اسمش همیشه فرهاد بود. لعنتی خوشتیپم کجایی پس ؟! این همه فرهاد تو دنیا وجود داره چرا هیچ کودومشون در این زمان با من مواجهه نمیشه ه ...  
من کار بدی نکردم ، خیانت نکردم امام تا حدودی میفهمم چی میگین شما چیزی رو حس کردین یا متوجه شدین؟

منظورم خیانت نبود 

من نه منم نه من منم پس تو منی یا من تو ام کی به کیه من و تو کی؟ از بچگیم رویای شاهزاده سوار بر اسب سفید رو میدیدم اسمش همیشه فرهاد بود. لعنتی خوشتیپم کجایی پس ؟! این همه فرهاد تو دنیا وجود داره چرا هیچ کودومشون در این زمان با من مواجهه نمیشه ه ...  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادم نمیاد😞 باید چیکار کنم حالا  خواستگار زیاد داشتم  اما اینکه بگم رنجوندم نه نبوده آخ ...

دختر بود ن مرد

من انجام دادم  نشد😞  نمی‌خواد و هر دم به یه بهونه یه کاری می‌کنه

پس فقط بى محلى

اصلا سمتش نريد 

واسه خودتون تو خونه ورزش كنيد تيپ بزنيد فقط و فقط و فقط به خودتون اهميت بديد 

اصلا پى گيرش نشى ميفته دنبالت

بعدشم یکم سیاست زنونه داشته باشید . سادگی زیاد هم خوب نیست.  کمی مرموز باشید 

هیچ چیز بیشتری در موردش نیست بهم توضیح بدین ؟ من ذهنم یاری نمی‌ده 

شاید باید تو البوم دوران مدرست ورق بزنی 

عزیزم من هر چی فکر میکنم ذهنم به جایی قد نمی‌ده اصلا باید چیکار کنم صدقه بدم چی ؟ من اصلا نمیدونم&nb ...

زیادی پروش کردی نمیخاد به جهنم بزار بره پشیمون میشه مثله سگ فکر میکنه بعد تو گل وبلبله توام مثل کنه چسبیدی اون بدتر فرار میکنه ولش کن برو دنبال زندگیت

بعدشم یکم سیاست زنونه داشته باشید . سادگی زیاد هم خوب نیست.  کمی مرموز باشید

خیلی ساده ام 

متاسفانه بلد نیستم 

همسرمم خیلی خراب می‌کنه دائم اسم دختر  میاره زجرم میده 

گیر کردم باهاش نمی‌دونم خوب میشه یا نه صبر کنم یا نه 😞

شاید باید تو البوم دوران مدرست ورق بزنی 

من کلا بحث جدی ای که با کسی داشتم تقصیر خود طرف بود ولی دیگه هرگز طرفم نیومد خودش قهر کرد توهینی هم نبود دیگه با بقیه چیزی یادم نمیاد 

یاد بگیر .اتفاقا میتونی اما خودت رو بند ی سری حرفا کردی . ادم باید صاف و صادق باشه فلان... 

کانالای زناشویی زیادی هست  برو مطالبش رو بخون  وقت بزار برااین مسئله  مطمئن باش ک جواب میده .   

من کلا بحث جدی ای که با کسی داشتم تقصیر خود طرف بود ولی دیگه هرگز طرفم نیومد خودش قهر کرد توهینی هم ...

بیشتر از این اجازه ندارم بگم .ب ذهنت زحمت بده ببین کجا ....

یاد بگیر .اتفاقا میتونی اما خودت رو بند ی سری حرفا کردی . ادم باید صاف و صادق باشه فلان...  کا ...

انجام میدم سعی میکنم اما جواب نمی‌ده رو بحث صداقت و اینا همسرم مدام حرفش طلاقه مدام میگه منو نمیخوادتا حالا هیچ تلاشی برا موندنم انجام نداده هر روز بدتر میشه و میگه چندشش میشه بیاد طرفم تو تاپیکامو دیدی؟