2777
2789
عنوان

جهیزیه

340 بازدید | 57 پست

سلام دوستان من ایشالا میخوام جهیزیه بخرم 

برای سرویس پذیرایی کریستال خوبه؟

و  میخوام ی ۲۴ نفره چینی بخرم + ی ۶ نفره ارکوپال دم دستی برای پلوخوری بخرم

درموردش نظر بدید مارک های خوب و .... یا پیشنهاد دیگ چون اطلاعاتم کمه خواستم نظر شمارم بدونم

احتمال تحقق یک رویاست ک زندگی را لذت بخش می کند ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه ۱۲ نفره سرویس چینی مهمان خریدم یه سرویس ۶ نفره چینی دم دستی کریستال فقط ۳دست یعنی ۱۸ نفره استکان یدونه هم قندان خریدم دیگه اینقدر گرونیه بهتره تاحد لزوم بخریم اضافی چیزی نخریم

سرویس کریستال قشنگ  سرویس چینی پذیرایی شیک هم زیاده بیشتر بنا به سلیقه خودت ولی به نظرم‌۲۴ نف ...

من خانواده همسرم  ماشالله پر جمعیتن اونا خودشون ۳۰ نفرن برای همین میگم ۲۴ نفره 

الان سرویس کریستال شامل اجیل خوری و میوه خوری و ... میشه ؟ برای پذیرایی کریستال خوبه؟ 

من یه ۱۲ نفره سرویس چینی مهمان خریدم یه سرویس ۶ نفره چینی دم دستی کریستال فقط ۳دست یعنی ۱۸ نفره استک ...

ارکوپال کلا نگرفتی؟  کریستال هم مارک داره؟ 

اره واقعا گرون 😥

من خانواده همسرم  ماشالله پر جمعیتن اونا خودشون ۳۰ نفرن برای همین میگم ۲۴ نفره  الان سروی ...

اهان خب اگر مهمونا زیاده که هیچی چون خودم هیجده گرفتم ولی بیشتر از همون روز اره تا الان استفاده نکردم 

منم کریستال گرفتم بله شامل همه اینا میشه من دوازده نفره گرفتم اون 

اهان خب اگر مهمونا زیاده که هیچی چون خودم هیجده گرفتم ولی بیشتر از همون روز اره تا الان استفاده نکرد ...

نمدونم الان مثلا سرویس پذیرایی چینی هم دیدم  ب نظرت بین همه ی سرویس پذیرایی ها کدوم شیک تره الان از میوه خوری و شیرینی خوری کریستال میشه داخل ویترین استفاده کرد یا اونا جدا باید باشه ؟