تا حالا نرفتم بکینیمو اپیلاسیون کنم، هم از دردش میترسیدم هم اینکه همیشه فکر میکنم اون وسیله ای که باهاش موم رو میمالن رو پوست میکروب داره. چند بارم لیزر کردم فایده نداشت، دیگه همش شیو کردم و لیزرم ادامه ندادم. الان باردارم واسم سخته شیو کردن. اپیلاسیون کارا با کارد یه بار مصرف بکینی رو موم میندازن یا همونو میشورن؟ میترسم عفونت بگیرم.
الان مشکل من تمیزی اون کاردشونه که باهاش میمالن اون قسمت موم رو
اون کارده ک یه بار مصرفه خواهر
فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊
اره بابا تمیز من قبلا میرفتم الان خودم تو خونه میندازم
واااای من ک میمیرم بخدا.
تو خونه سخته😩😩😩
فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊
نمیدونم، چند جلسه هم رفتم. فقط قسمت بالای بوینی جواب داد. کناره هاش اصلا جواب نداد. تازه همون بالاشم بعد یکی دو ماه باز درومد. کلا لیزر رو هر ۶ ماه هم باید باز بری که منتنبلی کردم نرفتم
من تو خونه خودم انجام میدم خیلی راضیم هم همه چیام تمیزه هم معذب نیستم.میتونی وسایل بگیری خودت ببری ا ...
واسه همین بیمارهای عفونی میترسم دیگه منم. آره منم تقریبا ده سال پیش که جوون تر بودم و بیست سالم بود خودم اونجا رو اپیلاسیون میکردم توی خونه. الان که باردار نمیتونم اونطوری دولا شم که. شیو کردنم داره کم کم سخت میشه واسم هر چی شکمم بزرگتر میشه چه برسه به اینکه خودم بخوام خودمو اپیلاسیون کنم