2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مدفوعش خون بود از دوماهگی یکی یکی مواد غذایی رو امتحان کردم پیدا کردم

مثل دختر من هست با آب براش فرنی بپز آرد برنج رو با آب قاطی کن یکم شکر بزن رو حرارت کم بزار تا بجوش بیاد یکم ک جوشید بهش بده .

ب مرور توش پسته یا گردو هم میتونی بریزی اول از کم شروع کن تا دوماهه دیگه پسته و گردو نزن 

عزیزم پسر منم به پروتئین گاوی حساسیت داشت ،من با شیر گوسفند براش فرنی میپختم و سرلاک مخصوص دارن اسمش یادم نیست چون برا 5سال پیش

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
چقدر زود کمکی شروع کردی از شیر هم اگه منظورت شیر گاوه خیلی زوده

از دو ماهگی شیر گاو نمیدادم که. وفتی خودم میخئرم اون تو مدفوغش خون بود. فقط شیر خودمو میخورد الان تازه شروع کردم

عزیزم پسر منم به پروتئین گاوی حساسیت داشت ،من با شیر گوسفند براش فرنی میپختم و سرلاک مخصوص دارن اسمش ...

اتفاقا منم دنبال شیر گوسفندی بودم ولی از شانس ید من میگت بعد فروردین گوسفندا شیر مبدن

اتفاقا منم دنبال شیر گوسفندی بودم ولی از شانس ید من میگت بعد فروردین گوسفندا شیر مبدن

آره عزیزم غصه نخور تا چشم بهم بزنی این دورانم تموم میشه و راحت میشی

اشتباه منو تکرار نکن من این قد گریه کردم به خاطر اینکه پسرم نمی تونست هیچی بخوره ،،الان ماشالله همه چی میخوره ومن وقتی یادم میاد که چقد پیر شدم تو اون چند وقت میگم چه اشتباهی کردم

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
آره عزیزم غصه نخور تا چشم بهم بزنی این دورانم تموم میشه و راحت میشی اشتباه منو تکرار نکن من این قد ...

فدات عزیزم منم کلی غصه میخورم . برا اینکه پیدا کنم به چیا حساسیت داره سه شبانه روز فقط کته خالی خوردم با آب بعد یکی یکی موادو اضافه کردم

عزیزززززم 

بازم خدا رو شکر شیر خودتو داری میدی و میدونی که برا بچه ات مفیده

به من دکتر نگفت که میتونی رژیم بگیری و شیر خودت رو بدی ،،شیر خشک با پایه سویا داد که هم خیلی گرون بود و نایاب پدرمون درمیومد تا شیر رو پیداش کنیم و خیلی وقتا تو شهر خودمون پیدا نمی کردیم و از استان های اطراف 7،8تا باهم پیدا میکردیم و تازه اونم یه ماه کفاف نمیداند و روز از نو روزی از نو

عزیزززززم  بازم خدا رو شکر شیر خودتو داری میدی و میدونی که برا بچه ات مفیده به من دکتر نگفت ک ...

خیلی سخته عزیزم میدونم. بچه ها بزرگ میشن پیرشدنش برا ما می مونه. باز خدا رو شکر که حساسیتش تموم شد. راستی از چند سالگیش کلا حساسیتش برطرف شد؟