2777
2789
عنوان

با انرژی منفی بقیه چیکار میکنید؟

135 بازدید | 13 پست

پدر شوهرم همیشه و هر روز تکون بخوریم داستان درست میکنه و هی انرژی منفی میفرسته.من ب شدت تحت تاثیر انرژی منفی بقیه قرار میگیرم و حالم بد میشه اعصابم داغون.چ کنم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ی حدی ممکنه اخه.قطع رابطه ک نمیشه.اما رفت و آمدمون حداقله.ولی پای تلفن زنگ میزنه خیلی اذیت میکنه

سعی کن کوناه جواب بدی

زیاد گوش ندی

کم محلی یا کم توجهی یا کوتاه و سرد جواب دادن شاید باعث شه کمتر چرند بگه

سعی کن خودت همیشه ب چیزهای مثبت فکر کنی، و انرژی های منفی ک دیگران میفرستن رو اصلا یه لحظه هم بهش فک ...

اخه یارو داره بلند بلند شوهرتو فحش میده و غر میزنه ب جونتون.تو باشی چطور بهش فکر نمیکنی.اصلا دخالت نمیکنما سعی میکنم خنثی باشم ولی اخه چقدر؟

اخه یارو داره بلند بلند شوهرتو فحش میده و غر میزنه ب جونتون.تو باشی چطور بهش فکر نمیکنی.اصلا دخالت ن ...

یه بنده خدایی تو خانواده ما هم بیخود یهو منو نفرین میکنه، ولی من اصلا اون لحطه هواس خودمو پرت میکنم و اصلا فکر نمیکنم، این باعث میشه نفرین اون طرف اسیبی ب من نرسونه

سلام مهربون خوش قلب امیدوارم حالت خوب باشه،عزیزم این ک میگی تحت تاثیرانرژی قرارمیگیری ی کتاب راجع بش خوندم فوق العادس وپرفروشترین کتاب سال۹۸ ب اسم قانون فراسوی جذب خیلی عالیه یعنی جواب سوالتومیتونی بگیری دراین زمینه،نویسندشم راجع ب زندگیش توضیح داده راجع ب قوانین وجالب اینجاس اگه سوالی داشته باشی کاملأجوابگوهستن حتمابهت پیشنهادمیکنم ک حال دلتومثل من خوب کنی آدرسشوبرات میزارم یسربزن موفق باشی عزیزم

🌀 لینک کانال گروه بین المللی امیر همتی

https://t.me/www_amirhemmati_com

🔸لینک اینستاگرام استاد همتی 

https://instagram.com/amirhemmati_com

🌐 لینک سایت گروه بین المللی امیر همتی