سلام دوستان...من الان 5 ماهه حامله ام.....فرزند اولم دختره اسمش هم ویانا هست...اسم پسر چی خوبه به نظر شما؟..اسم ایرانی با معنی میخوام..... راستی دوستان عزیز شوهرم اصرار داره به اسم همایون.....من هم بدم نمیاد ولی از اسم ونداد هم خوشم میاد......شما نظرتون چیه؟؟//......اگه اسم دیگه ای هم در نظر دارید لطفاکمکم کنید....خواهش میکنم....
عزیزم قرار شد بهترین اسم ها رو بگین نه اینکه کل اسامی رو از الفبا بنویسی که ....منم نی نی ندارن اما دوست دارم بهترین نام رو انتخاب کنم ترجیحا اخرش به آآ ختم نشه مثله تینا مینا شیوا اتناااااا
خدایا...به داده و نداده و گرفته ات شکر...که داده ات نعمت است...نداده ات حکمت است...و گرفته ات امتحان
ماریا:پهلوانان و جنگاوران قوم میتانی کرد را ماریا می گفتند مارین:نام گیاهی که فقط در کوهستان ها می روید ماسا:ماه اسا مامز:اهو مانا:نام دولتی در ماد/ نام خداوند بزرگ ما نو شا:اب خوردن/ما نوش مر وا ری:مروارید/سنگی است قیمتی مو ژده:نوید/مژده مه ترا:باران مه ر جان:سنگی قیمتی سرخ رنگ مه لان:پر نده مه نو شان:نام حاکمی که از طرف کیخسرو منصوب شده ناری:نام تر ا نه ای نا ریا:قاصد/ پیک نازار:پر ناز نا زاف:شاداب ناز په ری:نام بهرام گور نازدار:کسی که نازش خریدار دارد نا سک:نازک نا سیار:اشنا نانا:خدای جنگ در میان اقوام باستانی نشتمان:وطن نو شان:نو شیدن نو شینه:گوارا نو و سه ر:نو یسنده نه خشین:پر نقش و نگار نه رمین:رعنا قامت نه سا:زمین و محل افتاب نگیر نه شمیل:دلربا/خوش اندام نه مام:نهال نه به ر:تازه رسیده نیار:هنر پیشه نیان:غرس کردن/نهادن نیشا:نشانه نیکسار:نام منطقه ای در نزدیکی سیواس ترکیه ورشه:درخشش /براق وه ر زیا:بزرگ و نار:اماده /مهیا ویان:دلربا ویدا:اشکار/هویدا هاوار:نام کوه دماوند در اویستا ها و ری:همراه / دوست ها وتا:هما نند/مانند ها وژین:همدم /همزیست ها و یار:حامی یکدیگر هو ریان:قبیله ای از قبایل کرد هو گر:ساعی/امید وار هو مان:صاحب /خداوند هو نیا:شعر هه ر زا:نام قبیله ای در کردستان هه ر سین:نام شهری در در کردستان ایران هه ژار:فقیر/تهیدست هه ژیر:زیبا / باهوش هه ستا:قبیله ای از کردها هه لا له:گل لاله هه لبه ست:شعر منظم دارای وزن هه نار:انار هیدی:صبور هیوا:امید یه گا نه:یگانه
لونا:الهه ماه الهه:معبود زمینی,خدای زمین. سوگند:قسم آلما:سیب تسنیم:نام چشمه ای در بهشت تکتم:نام مادر امام رضا(ع) نجلا:زنی که دارای چشمان درشت است آیناز:موجب فخر و مباهات ماه