خواهر شوهرم بعد یک ماه اومده .عصری بچه خواب بود.به شوهرم گفتم تو برو یه سر خونه مامانت خواهرتینا رو ببین تا بعد بچه بیدار شد هم بریم .رفتو دیر کرد.منم بچه بیدار شد شیرش دادم دیدم سرحاله .نیومد ببینم اگه مریضن نریم و اگه جاری عوضیم اونجاست با بچه هاش نریم .منم لباس پوشوندم و رفتم با دخترم .دخترم ده ماهشه.خواهر شوهر کوچیکترمپسرش که ۶ماهشه روپاش بود و جاریم و خواهرشوهرم که از اثفهان اومده پیش هم پا بخاری .شوهرمم تکیه داده بود و خواهر زاده و برادر زاده هاش دورش نشسته بودن .دیگه من رفتم سلام دادم حتی بلند نشدن برام و یه سلام خشک و خالی .بچه رو دادم خواهرشوهرم جاری عوضی برگشت گفت ماشالا دخترت چقد زشته .منم خیلی بهم برخورد خداشاهده میخاستم شدیدتر جواب بدم که همیشه از رو دشمنی حرفی زده و کاری کرده که من دلم بشکنه .میخواستم بگم چشمات زشت میبینه نگفتم دیگه گفتم ماشالا هزار باره دخترم .بعد دیدناراحت شدم گفت من که گفتم ماشاله منم دیگه سگ محلش کردمو جوابشو ندادم.ولی حالم بد بود اونجاهم که بودم شوهرمم هیچی هیچی نگفت .بیشتر از این که اینقدر دخترمونو دوست داره قربون صدقه اش میره و جلو خونوادش هیچی نگفت کفری شدم.تازه پسر خواهرشم گرفته بود بغلشو بچه خودش رو زمین نشسته بود .اومدیم خونه اولش باهاش سرسنگین بودم بعدش شروع کردم گریه کردن دست خودم نبود .دعوامون شد هم قرص تپش قلب خوردم هم سر درد الانم قهرم باهاش
😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودمو لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردمکه پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
ای جان.. این ک قند و عسسسله... بهش میگفتی پاشو پاشو ی غذایی چیزی بخور از ک.ون بچه من نخور...
واه چه بی ادب😐
😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودمو لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردمکه پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
ای جااانم ماشالا چه شیرینه خدا حفظش کنه برات عزیزم. صد درصد میخاسته شمارو عصبی کنه. خیلی کار اشتباهی کردی با همسرت دعوا کردی. دخترت ماشالا به این نازی باید اعتماد به نفس داشته باشی با یه لبخند ژکوند خیلی خونسرد یچیز میگفتی تا ناکجا آبادش بسوزه
وااای منم موندم دوست ندارم بگن . الانوعکس سونو رو دیدن میگن دماغش بزرگه . دو روز خودمو میخوردم . به نظر من بهترین حالت اینه به زبون بچه گونه بگی خالش من کجام زشته دخمل خودت زشته و بیریخت
مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه