2777
2789
عنوان

جاری عوضی و عقده ای من

| مشاهده متن کامل بحث + 4367 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااای ماشالله ماشالله

این کجاش زشته توروخدا

ماشالله بهش مثل قنده

مطمینم جاریت یا حسودیش شده گفته

یا هم‌گفته که بچه روچشم نزنه

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
بهم میگه اون یه چیز گفت توام جوابشو دادی دیگه دعوا کردنت تو خونه چیه؟؟شما جای من بودین توقع نداشتین ...

استارتر ماهم این رسم رو داریم.هر بچه ای خوشگله میگیم زشته ماشالله.که چشم نخوره بچه.باور کن اونم همین نیت رو داشته.چون گفته ماشالله.

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍

ای جان..

این ک قند و عسسسله...

بهش میگفتی پاشو پاشو ی غذایی چیزی بخور از ک.ون بچه من نخور...

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
ای جان.. این ک قند و عسسسله... بهش میگفتی پاشو پاشو ی غذایی چیزی بخور از ک.ون بچه من نخور...

واه چه بی ادب😐

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐
واقعا چقد بعصیا بی فرهنگن  اخه عوضی چرا باید جلوی مادر بچه به بچه اش بگی زشت اخه مریضی کرم دار ...

قشنگ این ادمو گذاشتم کنار به خاطر گذشته .بیماری روانی داره .تهدید کرده بود خومو دار میزنم .میدونی چی میگم؟

عزیزم کلا بعضیا شعور ندارن حالا این که جاریه و معلوم الحال 

مادر شوهر من به دختر کوچیکم یبار گفت قهوه ای 

چون سبزه ست 

یبار گفت سوالها دماغش چه گشاده .....دقت کنید سوراخ نه ها سولاخ خخخخخخ

برن بمیرن همشون

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 

ای جااانم ماشالا چه شیرینه خدا حفظش کنه برات عزیزم. صد درصد میخاسته شمارو عصبی کنه. خیلی کار اشتباهی کردی با همسرت دعوا کردی. دخترت ماشالا به این نازی باید اعتماد به نفس داشته باشی با یه لبخند ژکوند خیلی خونسرد یچیز میگفتی تا ناکجا آبادش بسوزه

وااای منم موندم دوست ندارم بگن . الانوعکس سونو رو دیدن میگن دماغش بزرگه . دو روز خودمو میخوردم . به نظر من بهترین حالت اینه به زبون بچه گونه بگی خالش من کجام زشته دخمل خودت زشته و بیریخت 

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه