2777
2789
عنوان

جاری عوضی و عقده ای من

| مشاهده متن کامل بحث + 4367 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا کلا ب بچه خوشگل میگن‌زشت‌که بگن‌ما چشم‌نزدیم‌ اینم چون اولش ماشالله گفته ب نظرم‌منظورش همین‌ب ...

میدونم ولی از طرز نگاه و نیت این خبر دارم کلن دوس داره فتنه به پا کنه لحنش و گفتنش تو جمع مهمه

واقعا کار جاریت خیلی زشت بوده کار شوهرت هم زشت بوده که چیزی نگفته 

شما خودت جواب میدادی باید بدتر جوابشو میدادی

اگه بچه داره خودش میگفتی از بچه تو خیلی سرتره

اگه هم نداره میگفتی ببینیم بچه خودت چه انچوچکی ازاب درمیاد بدش هم بیاد بیاد میگفتی اول اون شروع کرد منم جوابشو دادم

چقدر بدم میاد واسه هر چیز کوچیکی شوهرتونو وسط میکشید و میخواید پشتش قایم بشید.

مگه خودتون بالع نیستید؟ زبون ندارید؟ شوهرتونو واسه هر چیز خاله زنکی میندازید وسط اونم کم کم خصلتهای مردونگیشو از دست بده ؟

بهش میگفتی عزیزم ماشالله به زشتی بچه تو نمیرسه حالا اگه منظورش خوب بوده پس برداشت بد نمیکنه اگه هم ...

سه تا بچه بزرگ داره .اووو اگه اینجوری بگم که قورتم میدن .انقدر اسم دخترش که بزرگه هم هست راحله است اسمشو انقدر سرینگین میگن .اونوقت به بچهمن میگن دخترت

بهم میگه اون یه چیز گفت توام جوابشو دادی دیگه دعوا کردنت تو خونه چیه؟؟شما جای من بودین توقع نداشتین ...

حق داشتی عزیزم 

شوهرت ببخشیدا مثله شوهر من بی عرضه هست بعد این بی عرضگیشون و ترسو بودنشون رو میندازن سراینکه ما جر جرو هستیم و اونا نمیخوان اینجور باشن

وگرنه مردی که مرد باشه ببخشیدا از وسط زن برادرشو جر میده که چرا به بچه من پاره تن من گفتی زشت

زشت خودتیو قیافه ات اول تا اخرت 

مرد باید اینجور باشه نه اینکه مثله ماست باشه هیچی نگه والا