2821
2789
عنوان

اسکرین شات من و خواهرشوهرمو ببینید

809 بازدید | 31 پست

یه پی ام دادم صبح بهش چون اینا با جاریم اینا قهر بودن حالا معلوم نیس اون چیکار کرده ک خودشون دوباره رفتن خونشون 

من هفته پیش رفتم درد دل کردم پیش مادرشوهرم میخواستم از خواهرشوهرم بپرسم ببینم حرفای منو ب جاریم گفتن یا نه 

چون خیلی فضولن 

اینم قبل از اینکه ب خودم زنگ بزنه و ... زنگ زده ب شوهرم یکاره ک آره زنت پیام  داده 

البته با یه خط ناشناس تک زد ک من نمیشناختم تاجواب دادم قطع شد 

الان میگه اون خط شوهرمه ب دروغ ک من سیو نکنم اون خطو 

شما باشین ناراحت نمیشین

عاشق خدایی هستم که میدونه گناهکارم ولی بازم دوستم داره❤
غیبت خیلی کار زشتیه... مادرشوهرت با جاریت قهر بود تو هم خواستی از آب گل آلود ماهی بگیری!!

😲😲😲😲عزیزم من درد دل از جاریم نکردم از کتک خوردنم از شوهرم رفتم ب مادرش گفتم میدونم اینم ب جاریام میگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد ساده ای تو فک کردی حالا خواهرشوهرت پشت مامانشو ول میکنه تورو میچسبه؟

👍👍👍

بیشتر از اینکه ب شوهرم زنگ زد لجم گرفت 

با مادرشوهر درد دل کردی؟؟؟؟تو دیگه کی هستی!!

با خانواده شوهر تحت هیچ شرایطی درد دل نکن.حتی فرشته باشن و از آسمون افتاده باشن

وقتی چند بار حرفاتو ده تا روش گذاشتنو پخش کردن این و اون،میشه درس عبرت برات تا دیگه هوس درد دل جلو قوم شوهر نکنی

Kiziim

هیچوقت پیش مادرشوهر وخواهرشوهر ازجاریت بانک و ویا برعکس پیش جاری ازمادرسوهروخواهرشوهر حرف نزن وارد دل نکن والا من هیچ حرفی نمی زنم همینجوری جاریم از خودش یه مشت چرت وپرت تحویل اینو واون میده وای به روزی که حرفی بزنم

😲😲😲😲عزیزم من درد دل از جاریم نکردم از کتک خوردنم از شوهرم رفتم ب مادرش گفتم میدونم اینم ب جاریام ...

با شوهرت بد عالمم شدی هیچچچچچچ‌وقت نرو به مادرش بگوووو 

چون حتی شوهرتو مقصر بدونه و شماتت کنه ته دلش خوشحاله 😏

تو‌ ۲۶ بهمن سال ۹۸ مامانم آسمونی شدو من نگاهم دیگه به آسمونه 😞 دو روز تو شوک با گریه و بغض منتظر موندیم همه چی فراهم بشه و مهمونا برسن تا بتونیم ۲۹ بهمن تن خستشو بسپاریم به خاک 😞نمیدونم واستون پیش اومده یا نه اما وقتی عزیزتو  از دست میدی له میشی برای تموم وقتایی که داشتیشو دیگه نداریش 😞چنگ میندازی روی کوچیکترینهایی که الان داری حتی شده کش سر موهاش😞 ساعت ۱۹ روز ۲۷ اومدم اینجا تاپیک زدم که اینستامو که دیسیبل شده بود بتونم برگردونم دقیقا یک روز بعد از بی مادر شدنم ! که کامنتاشو لایکاشو دایرکتاشو داشته باشم چون تا آخرین نفسی که میکشم دیگه ندارمش 😞 اگه تو تاپیکام میخاین فضولی کنین دلیلش اینه... دلیلش اینه که غم مهمون خونت که بشه مهمون قلبت که بشه تو برای فرار ازش همه کار میکنی ... من اینجوری کردم و بعدترش چون اکثر مسیولیتها با منه پناه میارم به نی نی سایت پس منو با همه اون دروغگوهاییکه تا حالا نتونستی کشفشون کنی اشتباه نگیر !!!🙁😒 اینم بدون بی مادری اونقدر میشکونت که دیگه چیزی برای از دست دادن نداری اگه میتونی همدرد من باشی که بسم اله اما اگه نمیتونی نپرس  چرا مادرت مرده اینجایی؟ اینجام چون ماموریت دارم خواهر و برادرم سروسامون بگیرن و خوشبخت بشن و بعدش من منتظر بمونم تا مامانم بیاد دنبالم 😞 ! اگه نمیتونی هم درد باشی به همون خانم فاطمه ایی که روز مادر هدیه اش بهم جسد سرد مادرم بود از کنار تاپیکا و حرفام رد شو برو و خانم مارپل بودنتو به رخ نکشون😒😞
با مادرشوهر درد دل کردی؟؟؟؟تو دیگه کی هستی!! با خانواده شوهر تحت هیچ شرایطی درد دل نکن.حتی فرشته با ...

بخدا ۵ساله کتک خوردم و دم نزدم همیشه گفتم پسرشون خوبه دیگه نمیدونستم چیکار کنم پناه بردم ب اونا

هیچوقت پیش مادرشوهر وخواهرشوهر ازجاریت بانک و ویا برعکس پیش جاری ازمادرسوهروخواهرشوهر حرف نزن وارد د ...

اینا خانواده خاله زنکی هستن اخه نمیشناسی اینارو 

تا رابطه ها خوب بشه شروع میکنن پشت هم ک اون چی گفت این چی گفت سرمنشا همشونم مادرشوهرم

😲😲😲😲عزیزم من درد دل از جاریم نکردم از کتک خوردنم از شوهرم رفتم ب مادرش گفتم میدونم اینم ب جاریام ...

چرا میگی؟؟دشمن شاد کنی؟؟همیشه جلو خانواده شوهر ،با شوهرت خوب باش و نشون بده میمیرین برای همدیگه.بد شوهرتو بهشون نگو.میخوای خوشحال شه که پسرش کتکت زده و حرفشو به کرسی نشوندع؟

Kiziim
با شوهرت بد عالمم شدی هیچچچچچچ‌وقت نرو به مادرش بگوووو  چون حتی شوهرتو مقصر بدونه و شماتت کنه ...

میدونم اشتباه کردم😳😳😳

ولی آخه شوهرم خیلی اذیتم میکنه از طرف مادرم ایناهم حمایت نمیشم

میدونم اشتباه کردم😳😳😳 ولی آخه شوهرم خیلی اذیتم میکنه از طرف مادرم ایناهم حمایت نمیشم

خوب به خانواده اش نگو عزیزممممم روی اوناهم تو روی شما باز میشه 

تو‌ ۲۶ بهمن سال ۹۸ مامانم آسمونی شدو من نگاهم دیگه به آسمونه 😞 دو روز تو شوک با گریه و بغض منتظر موندیم همه چی فراهم بشه و مهمونا برسن تا بتونیم ۲۹ بهمن تن خستشو بسپاریم به خاک 😞نمیدونم واستون پیش اومده یا نه اما وقتی عزیزتو  از دست میدی له میشی برای تموم وقتایی که داشتیشو دیگه نداریش 😞چنگ میندازی روی کوچیکترینهایی که الان داری حتی شده کش سر موهاش😞 ساعت ۱۹ روز ۲۷ اومدم اینجا تاپیک زدم که اینستامو که دیسیبل شده بود بتونم برگردونم دقیقا یک روز بعد از بی مادر شدنم ! که کامنتاشو لایکاشو دایرکتاشو داشته باشم چون تا آخرین نفسی که میکشم دیگه ندارمش 😞 اگه تو تاپیکام میخاین فضولی کنین دلیلش اینه... دلیلش اینه که غم مهمون خونت که بشه مهمون قلبت که بشه تو برای فرار ازش همه کار میکنی ... من اینجوری کردم و بعدترش چون اکثر مسیولیتها با منه پناه میارم به نی نی سایت پس منو با همه اون دروغگوهاییکه تا حالا نتونستی کشفشون کنی اشتباه نگیر !!!🙁😒 اینم بدون بی مادری اونقدر میشکونت که دیگه چیزی برای از دست دادن نداری اگه میتونی همدرد من باشی که بسم اله اما اگه نمیتونی نپرس  چرا مادرت مرده اینجایی؟ اینجام چون ماموریت دارم خواهر و برادرم سروسامون بگیرن و خوشبخت بشن و بعدش من منتظر بمونم تا مامانم بیاد دنبالم 😞 ! اگه نمیتونی هم درد باشی به همون خانم فاطمه ایی که روز مادر هدیه اش بهم جسد سرد مادرم بود از کنار تاپیکا و حرفام رد شو برو و خانم مارپل بودنتو به رخ نکشون😒😞
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز