2777
2789
عنوان

جواب ناز کشیدن نامزدم چه جوری بدم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2930 بازدید | 91 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوس دارم

انشالله اسم دخترامون 😍

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

بچه هایی که عروسی کردین توخونه هم اینجوری قربون صدقه ی هم میریم یافقط مال عقد و نامزدی بود؟

اوایل هست شوهر من شبایی که من خونه نبودم بلند میشد هراسان دنبال من میگشت تو کابینت یه دفعه یادش میاد من خونه نبودم ؟الان دیگه آرامشه حرارت اوایل نیست 

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
خداکنه برسیدبه هم عزیزم

انشالله گلم... انشالله‌... خیلی محتاج دعام

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

بچه هایی که عروسی کردین توخونه هم اینجوری قربون صدقه ی هم میریم یافقط مال عقد و نامزدی بود؟

ن توخونه هم میریم

میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹

بگو خیلی بی تابتم

بگو آهای تموم زندگیم! بی تو تمومه زندگیم!

یه نقطه بذار. بگو این دل منه برات یه ذره شده

بگو قلبم برا تو میزنه. تند تند میزنه. میره رو ویبره

فعلا امروز اینا رو بگو. فردا بیا بقیه اشو بگم

اره جداشد .نه نیستم

عزیزم دوس پسرت بود اره؟ اون خانومه فک کرد طلاق گرفتی